Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marcel Ciolacu explica de ce nu il poate vizita pe Liviu Dragnea la penitenciar

România Liberă România Liberă,
Marcel Ciolacu explica de ce nu il poate vizita pe Liviu Dragnea la penitenciar

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, atat timp cat este presedintele Ca. continuă pe România Liberă

Lovitura in Justitie. Sentinta care il poate elibera pe Liviu Dragnea din inchisoare

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din inchisoare. Exista o sentinta care il poate elibera pe fostul lider PSD.

Lovitura in Justitie. Sentinta care il poate elibera pe Liviu Dragnea din inchisoare

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din inchisoare. Exista o sentinta care il poate elibera pe fostul lider PSD.

Marcel Ciolacu, intrebat daca l-a vizitat pe Liviu Dragnea in inchisoare: Nu imi pot permite. inseamna ca jignesc votul oamenilor

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, atat timp cat este presedintele Camerei Deputatilor, nu va avea niciun contact cu cineva care a fost condamnat, daca nu face parte din familia lui, adaugand ca nu isi poate permite sa il viziteze pe Liviu Dragnea la penitenciar din pozitia sociala pe care o are, pentru ca si-ar jigni alegatorii.

L-a vizitat Marcel Ciolacu pe Liviu Dragnea in puscarie? Raspunsul liderului PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu a mai comunicat deloc cu Liviu Dragnea si ca nu si-ar permite sa mearga in vizita la acesta, la Penitenciarul Rahova, in conditiile in care detine functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

INTERVIU Marcel Ciolacu: Luam peste 25% la alegeri. Daca Guvernul schimba legea electorala, protestam la UE. Daca o schimba Parlamentul, sesizam CCR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat, la Adevarul Live, de ce nu vor social-democratii alegeri anticipate si nici alegeri locale in doua tururi. Va face PSD alianta cu ALDE si ProRomania in teritoriu? Cu cate datorii a ramas partidul dupa alegerile prezidentiale? Exista dialog intre PSD si presedintele Klaus Iohannis? Cata influenta mai are Liviu Dragnea in partid?.

LIVIU DRAGNEA DUPA OPT LUNI IN PENITENCIAR: Sunt complet nevinovat

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat, marti, la iesirea din sala de judecata, ca a formulat recurs in casatie intrucat la judecarea dosarului s-a aplicat in mod gresit legea, in mod rasturnat, iar Liviu Dragnea a refuzat sa plateasca un prejudiciu intrucat s-a considerat nevinovat.

Victor Ponta i-a spus lui Marcel Ciolacu sa desfiinteze CEX-ul PSD: A ramas ideea ca e ala al lui Dragnea, unde da oameni afara si unde ia decizii proaste (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca i-a transmis lui Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sa desfiinteze Comitetul Executiv National, pentru ca adunarea politica de la varful social-democratilor a ramas cu.

VIDEO Liviu Dragnea, adus din nou astazi la instanta suprema, unde a cerut rejudecarea dosarului sau: Stau de 8 luni nevinovat in penitenciar Decizia instantei, in 21 ianuarie UPDATE

Liviu Dragnea - incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova - a fost adus marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, care judeca o cale extraordinara de atac prin care fostul lider al PSD incearca sa obtina rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat in penitenciar, le-a spus Dragnea magistratilor.

MARCEL CIOLACU: Prioritatea PSD este eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca prioritatea legislativa a social-democratilor este cea privind eliminarea pensiilor speciale, iar la inceputul sesiunii parlamentare vor promova si un proiect initiat impreuna cu UNICEF, care se refera la copiii nevoiasi si la cei abandonati.

MARCEL CIOLACU: PSD nu trebuie sa faca o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca PSD nu va inainta un premier in cazul in care guvernul va cadea, in urma unei motiuni de cenzura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )