Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marcel Ciolacu explica unde a gresit PSD

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu explica unde a gresit PSD

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca este mandru de Gabriela Firea si asteapta rezultatele finale pentru alegerile din Capitala. in privinta greselilor facute de PSD, Ciolacu a spus ca acestea au venit in cascada acum 3 ani. continuă pe Antena3

PNL: Marcel Ciolacu s-a opus prelungirii votarii in sectiile unde s-au format cozi. Scrisoarea trimisa catre BEC de presedintele PSD

Siegfried Muresan, europarlamentarul si vicepresedinte al PPE a anuntat pe pagina de Facebook ca presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a opus prelungirii procesului electoral in sectiile de vot unde s-au.

Marcel Ciolacu, presedintele PSD: Astazi se aleg gospodarii oraselor si judetelor, nu oameni politici

Presedintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a mers la ora 9. 00 sa voteze, la Scoala Gimnaziala Episcop Dionisie Romano, insotit de cativa colegi de partid din Buzau.

Marcel Ciolacu, declaratii dupa ce a votat: Sunt ferm convins ca bucurestenii, astazi, vor alege continuitatea si oamenii care le-au fost alaturi in aceasta perioada dificila

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu a votat pentru alegerile locale din 2020. Presedintele PSD este de parere ca romanii vor alege astazi continuitatea si persoanele care le-au fost alaturi in aceasta.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, vizita in comunele din Iasi: Realizari palpabile, nu promisiuni

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa a dat startul lucrarilor unui drum inter-judetean pe raza comunei Rediu. Aflandu-se in campanie electorala, Marcel Ciolacu a venit la Iasi si l-a laudat pe Maricel Popa pentru ca a atras fonduri europene si a putut demara asfaltarea drumului Iasi-Suceava.

Marcel Ciolacu il asteapta pe Robert Negoita inapoi in PSD. Ce mesaj transmite

Marcel Ciolacu a afirmat, duminica seara, ca vinovat pentru faptul ca nu s-a putut realiza o Stanga unita este presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD ii reproseaza acestuia ca l-a convins pe Robert Negoita sa plece din PSD, dar ca spera ca edilul de la Sectorul 3 sa revina in partid.

Marcel Ciolacu: Nu stim daca Gabriela Firea a pierdut, haideti sa asteptam rezultatele finale. Vom avea in continuare cel mai mare numar de alesi locali

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, este rezervat cu privire la rezultatele exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde, care il dau pe Nicusor Dan castigator detasat al cursei pentru Primaria.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban a participat la mitinguri electorale dupa ce campania s-a terminat. PSD va depune plangeri la DNA (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a anuntat, sambata, ca PSD va depune plangeri penale la DNA pentru ca pemierul Ludovic Orban, care este si presedintele PNL, a mers la mitinguri electorale in.

Imaginile publicate de Marcel Ciolacu: Aceasta estediferentadintre administratia locala a PSD si cea penelista

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a incercat sa arate, printr-o postare pe o retea sociala, diferenta dintre administratia locala a PSD si cea penelista.

MARCEL CIOLACU: Ar fi cazul ca prim-ministrul sa aiba decenta sa dubleze alocatiile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, la Zalau, ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa aiba decenta de a aloca banii necesari dublarii alocatiilor copiilor, in conditiile in care in prima saptamana de mandat a platit o suma mult mai mare unei clientele politice.

Marcel Ciolacu, dupa vot: Sper ca perioada umilintei sa ia sfarsit

Alegeri locale 2020. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a votat duminica, in jurul orei 8:45 la o scoala gimnaziala din Buzau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )