Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau: Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau: Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Fostul vicepremier in cabinetul Tudose, Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau, recunoaste intr-o postare pe Facebook ca este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu: Sustin scrisoarea colegilor mei. Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, fost vicepremier in cabinetul condus de Mihai Tudose, anunta la randul sau ca sustine scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, afirmand ca in partid au fost luate decizii gresite si libertatea de exprimare a fost suprimata. El il acuza pe Liviu Dragnea ca a ajuns orbit de putere si vorbeste si de problemele personale ale liderului PSD, care fac ca modificarile la legile justitiei sa nu fie realizate.

Apel urgent pentru Liviu Dragnea de la liderii din tara. Organizatiile PSD din Ardealsolicita convocarea rapida a unui CExN

Apel urgent de la 13 lideri din PSD, pentru Liviu Dragnea. Filialele din Ardeal ii solicita presedintelui formatiuniiconvocarea unei sedinte a CExN pentru a clarifica eventualele nemultumiri din.

Liviu Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca. Nu ma intereseaza mofturile unora

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca functia de presedinte al partidului nu se ia cu japca si ca aceasta nu se tranzactioneaza. Dragnea a mai spus ca va convoca sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD dupa ce va termina discutiile cu social-democratii din teritoriu.

Badalau: PSD e vulnerabil din cauza lui Liviu Dragnea, a situatiei lui juridice si a modului sau de actiune

PSD este vulnerabil din cauza problemelor lui Liviu Dragnea in justitiei, dar si a modului sau de actiune care a atras oprobriul unei importante parti a societatii romanesti, spune Niculae Badalau, liderul organizatiei Giurgiu, argumentandu-si astfel sustinerea pentru scrisoarea prin care i se cere demisia actualului lider al formatiunii.

Ponta il ameninta pe liderul PSD cu publicarea de noi fotografii in care apare alaturi de statul paralel: Dragnea o fugarea pe Kovesi cu soriciul

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica, la Targu-Jiu, ca, de fiecare data cand Liviu Dragnea va mai spune ca se lupta cu statul paralel, va publica noi imagini in care presedintele PSD apare in compania lui George Maior, a Laurei Codruta Kovesi si a lui Florian Coldea.

Liderul PSD Prahova: Nu am semnat scrisoarea. Voi sustine Guvernul si guvernarea

Presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, spune ca a vazut scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea in presa, ca nu i s-a cerut sa sustina demersul celor trei lideri PSD care vor plecarea lui Dragnea din fruntea.

Opinia separata a judecatorului care a vrut achitarea lui Dragnea n dosarul angajarilor fictive: Nu se pot retine ca probe temeinice opinii personale de tipul Liviu Dragnea era un fel de Dumnezeu

Judecatorul Stefan Pistol, cel care a votat pentru achitarea lui Liviu Dragnea in cazul DGASPC Teleorman, spune ca din rechizitoriul intocmit de DNA nu reiese modalitatea concreta prin care liderul PSD a influentat mentinerea celor doua angajate in cadrul Directiei judetene de Protectia Copilului, iar declaratiile de la dosar care sustin acuzatiile procurorilor nu se coroboreaza cu alte probe.

Primul termen in dosarul lui Liviu Dragnea a fost stabilit. Liderul PSD, pe 8 octombrie in fata judecatorilor

Liviu Dragnea se va prezenta pe 8 ocombrie se va prezenta din nou in fata inaltei Curti de Casatie si Justitie in Dosarul angajarilor ilegale de la CJ Teleorman. Se vor judeca recursurile initiate.

Ponta, noi amenintari pentru Liviu Dragnea

Victor Ponta il ameninta pe Liviu Dragnea cu noi poze care sa demonstreze ca acesta nu s-a luptat cu statul paralel. Fostul premier sustine ca liderul PSD foloseste sintagma pentru a defini toate institutiile.

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )