Libnet.ro
UNICEF

06:45

Marcel Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon. Vasile Dancu nu a avut un mandat de la partid sa negocieze ceva cu domnul Simion

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon. Vasile Dancu nu a avut un mandat de la partid sa negocieze ceva cu domnul Simion

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca nu s-a intalnit liderul AUR, George Simion, insa admite ca a vorbit recent cu acesta la telefon. Pe de alta parte, potrivit imaginilor aparute in presa, Vasile. continuă pe B1

Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon

Marcel Ciolacu a declarat, duminica seara, ca nu s-a intalnit cu liderul AUR George Simion, dar a vorbit cu acesta la telefon. Precizarile vin dupa ce in spatiul public au aparut mai multe fotografii in care apar, separat, Ciolacu si Dancu si Dancu si Simion, in fata aceleiasi cladiri.

Alina Gorghiu, despre declaratia lui Marcel Ciolacu: Am vazut si un soi de nota disperata. E un PSD care simte nevoia sa fie bagat in seama (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca a vazut in declaratiile facute de Marcel Ciolacu un soi de nota diseperata si.

intalnire intre liderii PSD si AUR. Ce au discutat Vasile Dincu si George Simion

Potrivit informatiilorGandul. ro, presedintele AUR, George Simion, a avut o discutie cu presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. in fotografiile prezentate de publicatie apare si presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

UPDATE Lideri PSD, intalnire cu George Simion de la AUR Vasile Dancu: Nu are legatura cu consultarile, am vorbit despre un studiu IRES

Liderii PSD Marcel Ciolacu si Vasile Dancu s-au intalnit sambata cu co-presedintele AUR, George Simion, potrivit unor imagini publicate de gandul. ro. Dancu sustine insa ca doar el s-a intalnit cu Simion.

Vasile Dincu recunoaste ca s-a intalnit cu liderul AUR George Simion. Ce spune despre o colaborare intre PSD si AUR si despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, afirma ca a avut, joi, o intalnire cu unul dintre copresedintii AUR, George Simion, insa sustine ca a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o intalnire politica.

Cum explica George Simion nepotismul din AUR: Legislatia electorala din Romania este foarte tampita

Joi, liderul partidului AUR, George Simion a raspuns acuzatiilor de nepotism care au aparut dupa ce s-a descoperit ca pe listele partidului pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie s-au aflat nu mai putin de 27 de cupluri. Cum explica George Simion nepotismul din AUR intr-o interventie la Realitatea Plus, George Simion a raspuns acuzatiilor de .

George Simion (AUR): Nu facem coalitie de guvernare nici cu stanga, nici cu dreapta. Nu intram in cardasii cu ei

George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a anuntat duminica, la o intalnire cu membri si simpatizanti ai partidului la Craiova, ca AUR nu va face alianta sau coalitie nici cu stanga, nici cu dreapta. Afirmatia vine dupa ce au aparut imagini cu George Simion la o intalnire cu liderul PSD Vasile Dincu.

GEORGE SIMION, AUR: Nu facem alianta cu nimeni, revolutionam clasa politica

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) George Simion a declarat, astazi, in centrul Craiovei, la o intalnire publica cu membri si simpatizanti ai partidului, ca AUR va revolutiona clasa politica romaneasca si nu va face alianta sau coalitie nici cu stanga, nici cu dreapta.

De ce vrea AUR sa puna mana pe putere. Raspunsul neasteptat dat de George Simion

George Simion, a declarat, joi seata ,ca partidul sau si-a propus sa puna mana pe putere nu pentru a o pastra. Co-presedintele AUR afirma ca vrea sa o predea adevaratilor profesionisti pe care i-au intalnit in deplasarile prin tara. Simion sustine ca, spre deosebire de partidele clasice, AUR vrea sa puna pe primul loc interesul natiunii, si nu pe cel de partid.

Rusia, reactie vehementa la atacurile partidului AUR. Ce au divulgat despre George Simion

Zilele trecute, in cadrul unui interviu pentru Libertatea, liderul AUR George Simion a declarat ca Romania trebuie sa confrunte Rusia in incercarea s-a de a se uni cu Republica Moldova. Acesta a spus ca rusii sunt un popor civilizat mai tarziu, ca nu inteleg decat daca le dai una peste bot. Rusia, reactie vehementa la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )