Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura, pentru care am strans deja toate semnaturile necesare, va trece

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura, pentru care am strans deja toate semnaturile necesare, va trece

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost semnata de parlamentari PSD si UDMR si va trece, crede Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, potrivit Agerpres. Avem pe 28 votul pe. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, anunt despre motiunea de cenzura: Avem textul semnat de PSD si UDMR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca imediat ce premierul Ludovic Orban isi va angaja raspunderea pe revenirea la alegerea primarilor in doua tururi va fi depusa motiune de cenzura. Ciolacu a explicat ca parlamentarii PSD si UDMR au semnat textul motiunii.

Presedintele PSD Marcel Ciolacu este convins ca motiunea va trece

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca motiunea de cenzura care este semnata, i.

MARCEL CIOLACU: Proiectul de tara poate incepe cu Autostrada Moldovei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma intr-un mesaj publicat pe Facebook de Ziua Unirii Principatelor ca Romania are nevoie de politici publice care sa uneasca toate provinciile istorice si ca un proiect de tara poate incepe cu Autostrada Moldovei.

Marcel Ciolacu: Fac un apel catre toate fortele politice sa facem un proiect de tara serios, putem incepe acest proiect de tara cu Autostrada Moldovei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca 24 ianuarie 2020 este o zi de sarbatoare in care oamenii politici vorbesc frumos despre unire. Ciolacu face apel la toate fortele politice pentru a face un proiect de tara serios, care poate incepe Autostrada Moldovei.

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, si-a anulat vizita la Iasi. Motivul pentru care al treilea om in stat rateaza Ziua Unirii Principatelor Romane

Marcel Ciolacu, sef interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, si-a anulat vizita de la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, din cauza unei raceli, au spus surse politice pentru.

Marcel Ciolacu: Proiectul de tara poate incepe cu Autostrada Moldovei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma intr-un mesaj publicat pe Facebook de Ziua Unirii Principatelor ca Romania are nevoie de politici publice care sa uneasca toate provinciile istorice si ca un proiect de tara poate incepe cu Autostrada Moldovei.

Marcel Ciolacu, masuri radicale in PSD: Vom schimba denumirea si componenta CEX-ului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca in cadrul Congresului PSD se va schimba denumirea Comitetului Executiv si va fi reformat intregul for.

Dupa ce Victor Ponta l-a sfatuit sa-l desfiinteze, Marcel Ciolacu vrea sa reformeze Comitetul Executiv al PSD si sa-i schimbe numele

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, a afirmat ca atat schimbarea denumirii Comitetului Executiv, cat si reformarea acestui for sunt esentiale. Modificarile de la statut, nu numai modificarea.

Marcel Ciolacu despre cum se raporteaza la Unire. Dar sunt doar vorbe

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca 24 ianuarie 2020 este o zi de sarbatoare i.

Marcel Ciolacu: Daca domnul Orban doreste anticipate, sa isi dea demisia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca in Romania nu vor avea loc alegeri anticipate si ca, daca premierul Ludovic Orban chiar isi doreste alegerile anticipate, ar trebui sa demisioneze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,282 seconds )