Libnet.ro
UNICEF

11:15

MARCEL CIOLACU: Nu am nicio discutie institutionala privind starea de alerta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Nu am nicio discutie institutionala privind starea de alerta

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, desi este presedintele Camerei Deputatilor unde ar trebui sa se aprobe din nou starea de alerta, nu are nicio discutie institutionala pe aceasta tema si nu a vazut niciun document care sa justifice prelungirea starii de alerta. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Nu am nicio discutie institutionala privind starea de alerta. Se deschid pacanelele; unul din consilierii lui Orban are o afacere cu pacanele

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, desi este presedintele Camerei Deputatilor unde ar trebui sa se aprobe din nou starea de alerta, nu are nicio discutie institutionala pe aceasta tema si nu a vazut niciun document care sa justifice prelungirea starii de alerta.

Ciolacu sustine ca nu discuta institutional prelungirea starii de alerta Guvernul raporteaza intentionat cifre mai mari ca sa faca presiune

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri seara la Antena 3 ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, nu are la aceasta data nicio discutie institutionala pe tema prelungirii starii de alerta, potrivit Agerpres. Presedintele PSD a afirmat ca ar exista o legatura intre anuntul social-democratilor, ca e posibil sa nu voteze prelungirea starii de alerta, si cresterea numarului de cazuri de COVID-19 in raportarile zilnice ale autoritatilor. Orban: Decizia de prelungire a starii de alerta o luam saptamana viitoare Ce restrictii se ridica de la 15 iunie.

Iohannis, mesaj pentru PSD privind starea de alerta: in fata bolii, ori esti precaut ori esti prost

Presedintele Klaus Iohannis a depus joi o coroana de flori la Monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990 si la Monumentul Kilometru zero al democratiei, cu ocazia marcarii a 30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii si Mineriadei. Seful statului a raspuns apoi si la intrebarile jurnalistilor, explicand ca Romania are nevoie in continuare de starea de alerta, insa vreau o varianta mai simpla, mai supla.

CTP, afectat de moartea unei pisici in fata casei, citeaza din Parazitii pentru a comenta lupta politica privind starea de alerta VIDEO

Gazetarul Cristian Tudor Popescu s-a folosit de o strofa din piesa Fuck You, Romania! pentru a caracteriza lupta politica dintre putere si opozitie in legatura cu mentinerea sau anularea starii de alerta in contextul pandemiei de covid-19.

Gheorghe Piperea a pierdut in instanta procesul impotriva hotararii de guvern privind starea de alerta. Avocatul: Este exact ce trebuie pentru CCR

Avocatul Gheorghe Piperea renunta la demersurile de a ataca in instanta actele emise de guvern cu privire la declararea starii de alerta, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a respins ca inadmisibila cererea de suspendare a Hotararii Guvernului nr. Avocatul spune ca, desi a pierdut in instanta, decizia Curtii de Apel ar putea ridica mingea la fileu Avocatului Poporului, intr-o alta actiune la CCR.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD nu va vota starea de alerta, daca va avea aceeasi forma ca in urma cu o luna

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a spus ca PSD nu are de gand sa voteze starea de alerta, daca aceasta va avea aceeasi forma pe care a avut-o in urma cu o luna.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD nu va vota starea de alerta, daca va avea aceeasi forma ca in urma cu o luna

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a spus ca PSD nu are de gand sa voteze starea de alerta, daca aceasta va avea aceeasi forma pe care a avut-o in urma cu o luna.

Surse. Arafat s-a dus la Parlament ca sa-l convinga pe Ciolacu sa prelungeasca starea de alerta. La intalnire au participat si Dan Barna si Victor Ponta

Raed Arafat, secretar de stat in MAI si unul dintre apropiatii PSD, s-a dus miercuri la Parlament cu scopul de a-l convinge pe liderul social-democrat Marcel Ciolacu sa voteze prelungirea starii de alerta. intalnirea a avut loc miercuri dimineata in biroul lui Ciolacu. Voturile PSD sunt decisive. Guvernul Orban si presedintele Klaus Iohannis cer prelungirea starii de alerta, in timp ce PSD, ALDE si ProRomania se opun.

Marcel Ciolacu acuza o manipulare ordinara: A explodat numarul de imbolnaviri

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, spune ca partidul sau nu va vota starea de alerta si acuza o manipulare in acest caz.

Marcel Ciolacu: Ar trebui o stare intermediara, care nu ar trebui sa mai dureze mai mult de 15 zile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat vineri seara ca nu au existat discutii institutionale cu membrii Guvernului privind prelungirea starii de alerta in Romania dupa data de 15 iunie, desi este.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )