Libnet.ro
UNICEF

09:15

MARCEL CIOLACU: Parlamentul va functiona si in luna iulie si in luna august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Parlamentul va functiona si in luna iulie si in luna august

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, anunta ca in acest an nu va fi vacanta parlamentara, PSD urmand a merge in Parlament cu un pachet de masuri. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Categoric, Parlamentul va functiona si in luna iulie si in luna august

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, anunta ca in acest an nu va fi vacanta parlamentara, PSD urmand a merge in Parlament cu un pachet de masuri. Liderul PSD critica PNL pentru faptul ca, desi comenteaza decizii ale Curtii Constitutionale, ataca la CCR acte normative votate de catre parlamentarii PSD.

Marcel Ciolacu prezinta dovada ca Guvenul Orban isi bate joc de romani!

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a prezentat dovada ca Parlamentul a fost informat de catre Guvern asupra prelungirii starii de alerta si nu sesizat.

MARCEL CIOLACU: PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca sa sustina industria pacanelelor

PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca sa sustina industria pacanelelor, afirma presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: PSD incepe sa lucreze la textul motiunii de cenzura pe care o vom depune in prima zi dupa ce starea de alerta se va incheia (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca social-democratii vor incepe sa lucreze la textul unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune care va fi depusa imediat du.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea starii de alerta: incercam sa modificam Hotrarea de Guvern. Am luat decizia cu colegii mei ca aceasta prelungire sa fie pentru 15 zile

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti seara ca social-democratii vor incerca sa modifice Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta astfel incat sa fie introdusa o.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea starii de alerta: incercam sa modificam Hotararea de Guvern. Am luat decizia cu colegii mei ca aceasta prelungire sa fie pentru 15 zile

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti seara ca social-democratii vor incerca sa modifice Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta astfel incat sa fie introdusa o.

Marcel Ciolacu, despre reluarea activitatii in biserici: Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urma!

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie dupa ce a aparut informatia ca, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, s-ar fi decis ca slujbele sa fie reluate in lacasurile de cult.

Marcel Ciolacu, despre o alianta intre PSD, Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale: Vom avea aliante punctuale, pe plan local. Este pentru prima oara cand se intampla acest lucru in partid (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, referindu-se la alegerile locale, ca organizatiile judetene ale formatiunii vor decide daca vor face aliante cu cei de la ALDE sau Pro.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea starii de alerta: Tot ce tine de sanatatea romanilor va fi votat de PSD. Ne-am dori o stare intermediara (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al social-democratilor, ca PSD va vota tot ce tine de sanatatea romanilor, precizand ca inainte.

MARCEL CIOLACU: PSD va depunde motiune de cenzura dupa ce starea de alerta se va incheia

Anuntul a fost facut de interimarul de la sefia PSD, Marcel Ciolacu, iritat ca guvernul i-a pus in vedere parlamentului, dominat de PSD si a carui conducere este detinuta integral de PSD, ca a prelungit starea de alerta cu 30 de zile in loc sa ceara incuviintarea parlamentului, anunta Radio Europa Libera.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )