Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marcel Ciolacu: Presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut aceste alegeri si sa accepte nominalizarea PSD Alexandru Rafila, premier desemnat ii vom inmana programul nostru de guvernare (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut aceste alegeri si sa accepte nominalizarea PSD Alexandru Rafila, premier desemnat ii vom inmana programul nostru de guvernare (VIDEO)

Marcel Ciolacu s-a aratat de parere ca electoratul a sanctionat fosta guvernare condusa de domnul Orban si de domnul presedinte Iohannis. intr-o scurta declaratie sustinuta luni, inainte de. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Presedintele chiar ne-a felicitat, ca PSD a castigat alegerile

Marcel Ciolacu a anuntat imediat dupa intalnirea delegatiei PSD cu presedintele Klaus Iohannis ca so.

Marcel Ciolacu, avertisment de ultima ora pentru presedintele Romaniei: Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut alegerile

Lupta pentru putere capata proportii uriase, astazi mai mult ca oricand. Odata cu intalnirea de la Cotroceni, Marcel Ciolacu doreste sa se impuna in fata presedintelui. Liderul PSD sustine ca presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga si sa accepte infrangerea, luand in considerare nominalizarea facuta de PSD pentru functia de premier. Guvernarea condusa de Orban a .

Marcel Ciolacu: Presedintele Romaniei a recunoscut si chiar ne-a felicitat ca PSD a castigat alegerile Nu ne permitem o majoritate fragila Un guvern de uniune nationala, cea mai buna solutie in acest moment (VIDEO)

Marcel Ciolacu a sustinut o prima conferinta de presa, luni, dupa discutia purtata de presedintele Klaus Iohannis cudelegatia PSD in marja consultarilordintre seful statului si reprezentantii.

Marcel Ciolacu: Klaus Iohannis a facut anuntul unui esec. Orban si Barna sunt gemenii esecului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca anuntul lui Klaus Iohannis de a amana desemnarea unui premier este anuntul unui esec iar presedintii PNL si USR PLUS, Ludovic Orban si Dan Barna, ar fi gemenii esecului.

MARCEL CIOLACU: Iohannis trebuie sa inteleaga faptul ca a pierdut aceste alegeri si trebuie sa accepte nominalizarea PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inainte de a participa la consultarile de la Cotroceni, ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa accepte ca a pierdut alegerile si sa-l desemneze pe Alexandru Rafila pentru a forma viitorul guvern.

Marcel Ciolacu: Sunt doi loseri care au pierdut alegerile si care vor sefia la Camera Deputatilor

Marcel Ciolacu, liderul PSD, spune ca miza negocierilor este sefia Camerei Deputatilor, cea pentru c.

Ciolacu: Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut alegerile si trebuie sa accepte nominalizarea PSD

Klaus Iohannis trebuie sa inteleaga astazi ca a pierdut aceste alegeri si trebuie sa accepte nominalizarea PSD in persoana lui Alexandru Rafila ca prim-ministru desemnat, spune Marcel Ciolacu inaintea consultarilor de la Cotroceni.

Marcel Ciolacu, primele declaratii dupa intalnirea cu Iohannis: Presedintele a recunoscut ca PSD a castigat alegerile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a facut primele declaratii dupa intalnirea avuta cu presedintele Klaus Iohannis pentru negocierile noului guvern.

Va ataca PSD la CCR refuzul presedintelui de a-l desemna pe Rafila premier? Marcel Ciolacu, dupa consultari: Klaus Iohannis nu respecta spiritul Constitutiei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a refuzat sa precizeze, dupa consultarile cu partidele si formatiunile politice parlamentare de la Palatul Cotroceni, daca va ataca la CCR refuzul presedintelui Klaus Iohannis de.

Declaratia lui Marcel Ciolacu inainte de consultarile de la Cotroceni: Iohannis sa ii dea mandat lui Rafila!

Liderul PSD Marcel Ciolacu va participa luni la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Ciolacu spune ca Iohannis ar trebui sa accepte varianta PSD de il numi pe prof. Alexandru Rafila pentru functia pentru functia de prim-ministru al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )