Libnet.ro
UNICEF

10:00

Marcel Ciolacu: La propunerea mea, maine sau poimaine, il vom desemna pe Alexandru Rafila ca eventual prim-ministru Politica nu este balet, facem politica (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: La propunerea mea, maine sau poimaine, il vom desemna pe Alexandru Rafila ca eventual prim-ministru Politica nu este balet, facem politica (VIDEO)

Marcel Ciolacu a anuntat ca la nivelul PSD va fi organizat maine sau poimaine un Consiliu Politic National unde, la propunerea sa, Alexandru Rafila va fi desemnat candidat al formatiunii pentru pozitia de pr. continuă pe B1

Marcel Ciolacu se teme de furt? Ce ordine ferme si riguroase a dat imediat dupa exit-poll ora 21

Marcel Ciolacu a dat ordine ferme si riguroase imediat dupa exit-poll-ul de la ora 21:00, semn ca presedintele PSD s-ar teme de furt. Ce ordine stricte a dat Marcel Ciolacu dupa anuntarea exit poll-ului de la ora 21. De ce ii este frica Se teme de furt Marcel Ciolacu si la alegerile Parlamentare 2020? Marcel .

MARCEL CIOLACU: O iresponsabilitate ce a facut Orban

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat, luni seara, decizia premierului Ludovic Orban de a demisiona din functie, transmite Agerpres.

MARCEL CIOLACU: Prin votul de astazi romanii au aratat ca este nevoie de o schimbare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca prin votul de duminica romanii au aratat ca este nevoie de o schimbare.

MARCEL CIOLACU: Nu ma asteptam din partea presedintelui Romaniei sa intervina atat de brutal in campania electorala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ieri ca este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa indemne lumea la vot pentru un anumit partid.

MARCEL CIOLACU: Nu consider oportuna o eventuala suspendare a presedintelui Romaniei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ieri ca nu considera oportuna o eventuala suspendare a presedintelui Romaniei in conditiile in care Klaus Iohannis nu va fi de acord cu un premier nominalizat de PSD daca la alegeri social-democratii vor obtine o majoritate in Parlament.

Marcel Ciolacu: Se configureaza un castig al PSD. Ludovic Orban nu mai poate fi premierul Romaniei, cel putin daca dorim sa respectam votul romanilor (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, pentru B1 TV, ca PSD a castigat alegerile parlamentare, chiar daca diferenta fata de PNL nu e atat de mare pe cat si-ar fi dorit ei. Ciolacu a mai spus ca, data.

Marcel Ciolacu (PSD): Nu poti sa lasi tara fara un guvern cu drepturi depline cand mor oameni, cand ai ATI-urile blocate, cand esti in plina criza economica (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat vehement decizia lui Ludovic Orban de a-si depune mandatul de prim-ministru. Tinand cont de voturile romanilor care au sanctionat cel mai incompetent si corupt.

Marcel Ciolacu a rabufnit dupa ce premierul si-a anuntat demisia: Nu poti sa lasi tara intr-un haos pentru ca te-ai suparat. Ce a facut Orban este impardonabil

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca demisia lui Ludovic Orban din fruntea guvernului dupa aflarea rezultatelor alegerilor parlamentare reprezinta un act de iresponsabilitate, avand in vedere ca nu mai.

Marcel Ciolacu despre gestul premierului Orban: Asta ce este, o demisie la suparare? E un gest de lasitate, de om politic mic

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a sustinut, in direct, la Antena 3, ipoteza ca premierul Ludovic Orban si-a dat demisia ca urmare a tensiunilor cu presedintele Iohannis, in urma rezultatului sub asteptari al PNL la alegerile parlamentare.

Marcel Ciolacu: Romanii i-au transmis clar lui Iohannis ca nu mai poate continua! Este cea mai aspra palma democratica!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a postat pe o retea sociala un mesaj de multumire pentru toti cei care au ales sa voteze Partidul Social Democrat la alegerile parlamentare. Este victoria voastra! Este victoria celor care ati rezistat. Care nu v-ati lasat intimidati!.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )