Libnet.ro
UNICEF

12 Mai.

Marcel Ciolacu (PSD): Este posibil sa depunem un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare

B1 B1,
Marcel Ciolacu (PSD): Este posibil sa depunem un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare

Marcel Ciolacu a precizat, joi seara, ca este posibil ca PSD sa depuna un proiect de lege pentru amanarea alegerilor generale, pe care Guvernul Orban le programase pentru data de 6 decembrie. Mesajul liderului. continuă pe B1

Marcel Ciolacu (PSD): A fost vina lui Victor Ponta ca nu s-a realizat alianta electorala pentru Bucuresti. Noi avem un acord politic, pe care il respectam (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca din punctul sau de vedere Victor Ponta, omologul sau de la Pro Romania, este vinovat ca nu s-a realizat alianta de centru-stanga pentru alegerile locale din.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

MARCEL CIOLACU: Nu am avut o discutie politica cu domnul Robert Negoita, ci una amicala

Marcel Ciolacu a declarat ca intalnirea de luni cu Robert Negoita a fost una ca intre prieteni, intrebat daca e posibil ca acesta sa revina in PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca daca si cand va exista un astfel de pas va anunta public. El a mai spus ca nu exista o concurenta intre Gabriela Firea si Robert Negoita, scrie News.

Alerta in PSD, dupa ce Marcel Ciolacu este suspectat de COVID-19. Cu cine a intrat in contact liderului partidului

PSD primeste lovitura dupa lovitura, asta dupa ce rezultatele de duminica nu au fost imbucuratoare. in cursul acestei dimineti, liderul PSD a anuntat ca este suspect de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu alti trei membri PSD din Salaj, saptamana trecuta. Acestia au fost testati recent cu COVID-19, ceea ce il pune intr-un .

Presedintele PSD Marcel Ciolacu si alti doi lideri PSD au primit rezultatul testului COVID. Care este verdictul

Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa ce s-a intalnit inainte de alegeri cu trei lideri PSD Salaj care ulterior au fost testati pozitiv pentru coronavirus. intalnirea a avut loc la un miting electoral din Zalau la care au mai participat si Vasile Dincu si Paul Stanescu.

Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa intalnirea cu 3 lideri PSD confirmati pozitiv. Care este starea liderului partidului

Vesti proaste pentru Marcel Ciolacu. Trei lideri PSD cu care s-a intalnit in urma cu cateva zile au fost confirmati cu coronavirus.

Marcel Ciolacu a sesizat OSCE si Comisia Europeana cu privire la alegerile locale: Este normal sa ne adresam Europei, sa stie ce se intampla in Romania

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana cu privire la alegerile din Romania, pentru ca lucrurile depasesc anumite limite si este normal sa ne adresam Eruopei,.

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Momente extrem de tensionate pentru mai multi membri PSD, printre care si liderul acestora, Marcel Ciolacu. Dupa ce au intrat in contact cu trei lideri PSD din Salaj, infectati cu COVID-19, cei vizati si-au facut testul COVID-19, iar intre timp s-au autoizolat. Care sunt rezultatele testelor COVID-19 Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile .

Marcel Ciolacu: Romanii au intotdeauna dreptate. in acest moment, din toate statisticile, domnul Nicusor Dan este primarul general al Capitalei (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca, potrivit tuturor statisticilor, Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei. Liderul social-democrat a precizat ca urmeaza.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Liderul PSD Marcel Ciolacu si secretarul general al partidului Paul Stanescu s-au izolat la domiciliu marti, dupa ce saptamana trecuta au participat la un eveniment electoral alaturi de lideri ai PSD Salaj confirmati apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews. ro ca si-a facut testul pentru COVID-19 si asteapta rezultatele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )