Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marcel Ciolacu: PSD nu va face o propunere de premier chiar daca se creeaza alta majoritate (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: PSD nu va face o propunere de premier chiar daca se creeaza alta majoritate (VIDEO)

PSD nu va propune un membru de partid pentru preluarea functiei de prim-ministru, in eventualitatea in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece, a anuntat Marcel Ciolacu, liderul interimar al. continuă pe B1

Ciolacu: PSD nu va face o propunere de prim-ministru, dupa ce va cadea Guvernul Orban si va realiza o noua majoritate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca in eventualitatea in care va cadea Guvernul Orban prin motiune de cenzura si social-democratii vor realiza o alta majoritate in Parlament, propunerea de premier care va fi facuta la acel moment de catre noua majoritate nu va fi in legatura cu un membru al PSD.

PSD va trimite o scrisoare institutiilor europene despre demersul Guvernului privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, la finele Comitetului Executiv national al partidului, ca social-democratii vor trimite o scrisoare institutiilor europene, prin care vor atrage atentia c.

Seful PSD anunta sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, la finele Comitetului Executiv National al partidului, ca social-democratii vor convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului, pentru ultima.

MARCEL CIOLACU: Va dau in scris ca domnul Orban nu va mai fi premier niciodata

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este convins ca in cazul in care actualul Guvern al tarii noastre isi va da demisia si va trece si motiunea de cenzura a PSD, Ludovic Orban nu va mai fi premier niciodata, mai ales ca toata lumea incearca sa scape de el.

Marcel Ciolacu: Orban nu va mai fi premier vreodata

Marcel Ciolacu, predictie-soc despre viitorul politic al lui Ludovic Orban.

PSD se opune revenirii la alegerea primarilor in 2 tururi. Marcel Ciolacu: Oricine se va uita pe sondaje si este la putere, va schimba legile electorale in functie de pofta lui (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca modificarea legilor electorale, cu cateva luni inainte de desfasurarea alegerilor locale, este o mare problema si ca este exclus sa se.

Marcel Ciolacu: Nu subestimati capacitatea mea si a colegilor din PSD de a forma o noua majoritate

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar si despre revenirea partidului sau la guvernare.

Victor Ponta i-a spus lui Marcel Ciolacu sa desfiinteze CEX-ul PSD: A ramas ideea ca e ala al lui Dragnea, unde da oameni afara si unde ia decizii proaste (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca i-a transmis lui Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sa desfiinteze Comitetul Executiv National, pentru ca adunarea politica de la varful social-democratilor a ramas cu.

Marcel Ciolacu anunta schimbari importante in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca printre propunerile de modificare a statutului partidului se va numara si cea care prevede ca primele trei organizatii cu rezultate bune la alegeri sa faca parte, de drept, din Biroul Permanent National.

Marcel Ciolacu, liderul interimar PSD, pe malul Borcei: Dupa doua nereusite, incercam sa o mosmolim din nou

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica, la Calarasi, ca structura politicii romanesti arata clar ca exista PSD, pe partea stanga, si PNL, pe dreapta, iar la USR vedem fiecare ca, incet-incet, acea flacara de imaculati incepe sa se stinga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )