Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu: PSD trebuie sa fie la guvernare si sa dea premierul!

B1 B1,
Marcel Ciolacu: PSD trebuie sa fie la guvernare si sa dea premierul!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca social-democratii trebuie sa intre la guvernare si sa dea viitorul premier al Romaniei. in contextul in care pe 8 decembrie este. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: PSD va ajunge la 37% dupa redistribuire. Ar fi fost posibila o guvernare PSD PNL daca venea o propunere de guvern de uniune nationala

PSD ar putea ajunge, dupa redistribuirea voturilor partidelor care nu au atins pragul electoral, la 35%-35% din locurile din Parlament, a declarat presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu. Marcel.

Marcel Ciolacu (PSD): Nu poti sa lasi tara fara un guvern cu drepturi depline cand mor oameni, cand ai ATI-urile blocate, cand esti in plina criza economica (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat vehement decizia lui Ludovic Orban de a-si depune mandatul de prim-ministru. Tinand cont de voturile romanilor care au sanctionat cel mai incompetent si corupt.

Marcel Ciolacu: PSD are un avantaj inexit-poll chiar daca ponderam cu voturile din diaspora

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a transmis un mesaj imediat dupa ora 21:00, dupaanuntarea rezultatelor sondajului Avangarde. Social-democratul sustine ca partidul sau a castigat alegerile cu tot cu.

Marcel Ciolacu: PSD are un avantaj inexit-poll chiar daca ponderam cu voturile din diaspora

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a transmis un mesaj imediat dupa ora 21:00, dupaanuntarea rezultatelor sondajului Avangarde. Social-democratul sustine ca partidul sau a castigat alegerile cu tot cu.

Alegeri parlamentare 2020. Ciolacu avertizeaza: PSD trebuie sa fie la guvernare. I-am trimis lui Iohannis un exemplar din Constitutia Romaniei

Marcel Ciolacu a afirmat ca PSD trebuie sa fie la guvernare si sa dea premierul. Liderul PSD a adaugat ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis un exemplar din Legea fundamentala, ca macar acum de Ziua Constitutiei Romaniei seful statului sa citeasca textul.

Sebastian Lazaroiu: PSD stia ca va ajunge in Opozitie inainte de alegeri. Marcel Ciolacu e supermultumit. Daca era la guvernare, cu apucaturile lor, plecau dupa un an cu oamenii in strada

Sociologul Sebastian Lazaroiu sustine ca social-democratii doar joaca teatru zilele astea, afirmand ca vor la guvernare. in fapt, liderului PSD, Marcel Ciolacu, ii convine de minune sa stea in Opozitie,.

Marcel Ciolacu: Se configureaza un castig al PSD. Ludovic Orban nu mai poate fi premierul Romaniei, cel putin daca dorim sa respectam votul romanilor (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, pentru B1 TV, ca PSD a castigat alegerile parlamentare, chiar daca diferenta fata de PNL nu e atat de mare pe cat si-ar fi dorit ei. Ciolacu a mai spus ca, data.

Marcel Ciolacu a rabufnit dupa ce premierul si-a anuntat demisia: Nu poti sa lasi tara intr-un haos pentru ca te-ai suparat. Ce a facut Orban este impardonabil

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca demisia lui Ludovic Orban din fruntea guvernului dupa aflarea rezultatelor alegerilor parlamentare reprezinta un act de iresponsabilitate, avand in vedere ca nu mai.

Marcel Ciolacu despre gestul premierului Orban: Asta ce este, o demisie la suparare? E un gest de lasitate, de om politic mic

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a sustinut, in direct, la Antena 3, ipoteza ca premierul Ludovic Orban si-a dat demisia ca urmare a tensiunilor cu presedintele Iohannis, in urma rezultatului sub asteptari al PNL la alegerile parlamentare.

Ciolacu: PSD are un avantaj in exit-poll. Le multumesc romanilor care au inteles ca Guvernul Orban trebuie sa plece acasa

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, imediat dupa inchiderea urnelor, ca PSD are un avantaj in exit-polluri si le-a multumit romanilor care au inteles ca guvernul Orban trebuie sa plece acasa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )