Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marcel Ciolacu, sageti catre PNL: Nu mai bine nu-l votau, decat sa-l conteste?

România Liberă România Liberă,
Marcel Ciolacu, sageti catre PNL: Nu mai bine nu-l votau, decat sa-l conteste?

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, ii acuza pe liberali ca au sustinut alegerea lui Florin Iordache l. continuă pe România Liberă

Ciolacu, despre contestarea de catre PNL si USR a numirii lui Iordache: Nu mai bine nu-l votau decat sa il conteste?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, referitor la contestarea de catre PNL si USR a numirii lui Florin Iordache la sedia Consiliului Legislativ, ca este dreptul acestora sa o faca. Nu mai bine nu-l votau, decat sa il conteste?, a intrebat Ciolacu.

Ciolacu, despre sesizarile PNL si USR la CCR privind numirea lui Iordache: Nu mai bine nu il votau, decat sa conteste?

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat despre sesizarile PNL si USR la Curtea Constitutionala privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, ca nu era mai bine sa nu il voteze, decat sa conteste la CCR votul in plenul reunit al Parlamentului. Liderul PSD a adaugat ca nu au exista negocieri cu PNL si USR ca sa voteze pentru numirea lui Iordache.

Marcel Ciolacu: Prioritatea noastra trebuie sa fie sanatatea romanilor si dialogul intre fortele politice. Acest lucru nu se poate intampla decat daca Presedintele Romaniei renunta sa mai fie si presedintele PNL

Marcel Ciolacu a lansat, joi, un apel catre presedintele Klaus Iohannis, caruia i-a cerut sa incerce macar sa devina presedintele tuturor romanilor. Totodata, liderul PSD sustine ca in continuare.

MARCEL CIOLACU: Nu a existat negociere cu PNL sau USR pentru sustinerea lui Iordache la Consiliul Legislativ

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara ca nu a existat vreo negociere cu PNL sau cu USR pentru sustinerea lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ.

MARCEL CIOLACU: inchidem scolile, dar tinem alegerile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut luni ca autoritatile trateaza cu dubla masura criza sanitara, referindu-se astfel la inchiderea scolilor, precum si la dorinta PNL si a presedintelui Iohannis de a tine alegerile parlamentare, potrivit g4media.

Marcel Ciolacu: Noi consideram ca lipsa cronica de specialisti in actualul Guvern este cea mai problema a Romaniei. Scenariul rosu pentru Bucuresti dovedeste lipsa totala de solutii (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat noi critici catre Guvernul Orban, pe care l-a acuzat de o lipsa cronica de specialisti. Liderul social-democratilor sustine ca toate deciziile Guvernului nu au.

Marcel Ciolacu: Lipsa cronica de specialisti in actualul Guvern, cea mai mare problema a Romaniei. Scenariul rosu pentru Bucuresti dovedeste lipsa totala de solutii Rectorul UMF Targu Mures, pe lista PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat noi critici catre Guvernul Orban, pe care l-a acuzat de o lipsa cronica de specialisti. Liderul social-democratilor sustine ca toate deciziile Guvernului nu au.

Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata a Alinei Bica. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Mai avem aproape doua luni pana la Alegerile Parlamentare din decembrie. Partidele au inceput sa-si anunte viitorii candidati si listele aferente, atat a Senat, cat si la Camera Deputatilor. Marcel Ciolacu anunta de ieri, o parte din viitorii candidati. Printre acestia se numara si avocata Laura Vicol. Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata .

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre modul in care sunt raportate cazurile de coronavirus: O sa le ascunda pe timpul weekendului

Marcel Ciolacu afirma ca guvernul condus de Ludovic Orban ar fi incercat sa modifice modul in care este raportat numarul de cazuri de coronavirus. Mai exact, s-a urmarit ca datele acestea sa fie prezentate cu intarziere. STS le-ar fi incurcat, insa, planurile guvernantilor.

MARCEL CIOLACU: Nici astazi Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, dupa conferinta de presa sustinuta de presedintele Klaus Iohannis, ca nici cu aceasta ocazie seful statului nu a propus vreo masura pentru combaterea pandemiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )