Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marcel Ciolacu, sah la PNL si USR: Banii din pensiile speciale sa fie folositi pentru dublarea alocatiilor

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, sah la PNL si USR: Banii din pensiile speciale sa fie folositi pentru dublarea alocatiilor

Liderul PSD Marcel Ciolacu a propus, marti, o solutie de deblocare a lucrarilor Parlamentului si de solutionare politica in cazul a doua subiecte controversate: pensiile speciale si dublarea alocatiilor. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor critica demisia lui Ciolacu si a USR-istilor din Parlament: Un gest populist. Nu rezolva problema pensiilor speciale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat marti demisia sefului PSD Marcel Ciolacu din Parlament si cea a senatorilor si deputatilor USR, in ultima zi de mandat. Kelemen Hunor a sugerat ca gestul este unul.

Marcel Ciolacu: 10.000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza ca sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualului Guvern. 000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban, spune Marcel Ciolacu.

Eugen Tomac, dupa anunturile facute de Marcel Ciolacu si parlametarii USR: Demisia si-au dat-o si Liviu Dragnea si multi altii, dar pensiile speciale au ramas. Solutia e eliminarea lor

Eugen Tomac, presedintele PMP, anuntat, marti dimineata, ca partidul pe care il conduce va depune chiar in cursul acestei zile o solicitare de convocare a Birourilor Permanente Reunite si de aducere in pl.

Marcel Ciolacu: Credeti ca si penelistii vor renunta la privilegiile pe care nu le merita?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu acuza PNL si USR ca au copiat programul de guvernare si actiunile propuse de PSD.

Demisiile anuntate de Marcel Ciolacu si de senatorii si deputatii USR din Parlament vor dubla, de fapt, numarul de beneficiari de pensii speciale

Demisiile anuntate de presedintele PSD, Marcel Ciolacu si de senatorii si deputatii USR din Parlament, in plina campanie electorala, pentru a nu incasa pensii speciale, va avea drept consecinta o dublare a.

Victor Ponta si Eugen Tomac, despre anuntul demisiei lui Marcel Ciolacu din Parlament: O pacaleala Asta este o ipocrizie fara margini (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Eugen Tomac, presedintele PMP, au vorbit luni seara, in Talk B1, moderata de Tudor Musat, despre anuntul lui Marcel Ciolacu, conform caruia va demisiona din.

Marcel Ciolacu anunta ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat. Care este motivul

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni seara, pe Facebook, ca va demisiona din Parlament in ultima sa zi de mandat. Si asta pentru a nu beneficia de pensia speciala de care beneficiza doar parlamentarii care au mandate intregi.

Cristoiu: Demisia lui Marcel Ciolacu este urmarea unui blat cu Ludovic Orban

Ion Cristoiu afirma ca demisia lui Marcel Ciolacu din Parlament, gest prin care ar renunta la pensia speciala, e de fapt o diversiune pusa la cale cu PNL pentru a contracara initiativa USR-PLUS ca parlamentarii sai sa renunte la mandatele de parlamentar inainte de finalul mandatului.

PNL: Demisia ipocrita a lui Marcel Ciolacu, copypaste dupa gestul lui Liviu Dragnea, nu duce la eliminarea pensiilor speciale. E doar un artificiu de impostura si o butaforie politicianista

PNL a catalogat drept artificiu de impostura in campania electorala anuntul lui Marcel Ciolacu, liderului PSD, ca va demisiona din Parlament pentru a nu beneficia de pensie speciala. Liberalii atrag atentia.

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca Guvernul Orban a ratat in acest an ocazia sa emita o ordonanta de urgenta pentru eliminarea pensiilor speciale, lucru care ar fi facut sa fie economisite cateva miliarde de lei, banii ce ar fi putut fi folositi in lupta cu pandemia de coronavirus sau pentru a pregati scolile astfel incat sa elevii sa poata continua procesul educational.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )