Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marcel Ciolacu spune ca PSD ar putea ataca la CCR legea bugetului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Ciolacu spune ca PSD ar putea ataca la CCR legea bugetului

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca PSD ar putea ataca la Curtea Constitutionala legea bugetului, dupa asumarea raspunderii in Parlament, o decizie in acest sens urmand sa fie luata saptamana viitoare, in cadrul unui Comitet Executiv National, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: Vasile Dincu s-ar putea regasi in noua conducere a PSD Cozmin Gusa, recuperat de social-democrati

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca sociologul Vasile Dincu ar putea face parte din conducerea PSD dupa congresul din 29 februarie, informeaza HotNews. ro. Liderul.

Ciolacu spune ca nu a solicitat nicio indemnizatie de revolutionar: Nu-mi faceti o vina pentru faptul ca n-am murit sau n-am stat in casa la Revolutie

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, ca nu a solicitat indemnizatie de la stat pentru ca a participat la Revolutia din 1989, dupa ce Recorder a scris ca liderul PSD are certificat de revolutionar si a cerut preschimbarea pentru a avea dreptul la indemnizatie. Nu-mi faceti o vina pentru faptul ca n-am murit sau pentru ca n-am stat in casa de Revolutie. Sunt mandru ca am fost la Revolutie, a spus Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: PSD se opune categoric si va vota impotriva

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat, marti, dupa ce deputatul social-democrat Adrian Solomon a propus eliminarea indemnizatiilor de merit pentru artisti si sportivi ca partidul se opune categoric si va vota impotriva. in plus, Ciolacu sustine ca Solomon nu a avut mandat din partea partidului pentru propunerea respectiva, potrivit News. ro.

MARCEL CIOLACU: PSD trebuie sa aiba niste norme de integritate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca ar fi incorect sa ia masuri acum fata de social-democratii urmariti penal, in conditiile in care sunt exemple de oameni politici ale caror cariere au fost afectate, desi in instanta au fost achitati de acuzatiile aduse initial.

Acuzatii grave pentru Liviu Dragnea la PSD. Marcel Ciolacu, catre Firea: Gabi, s-au temut de ascensiunea ta

Fosta conducere PSD s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea si au incercat sa traga frana de mana. Este declaratia facuta de Marcel Ciolacu, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, facand eferire la Liviu Dragnea.

Marcel Ciolacu, anunt surprinzator: PSD a dublat azi alocatiile copiilor!

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu privire la dublarea alocatiilor pentru copii. Presedintele interimar PSD sustine ca social-democratii au dublat azi alocatiile copiilor.

Marcel Ciolacu critica parlamentarii PNL care n-au votat dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, clameaza victoria si arata ca PSD a reusit dublarea a.

Viorica Dancila lovitura dura chiar de ziua ei de nastere! Marcel Ciolacu a facut anuntul

Conducerea PSD, reunita luni la Parlament, a decis sa nu mai fie organizate alegerile pentru conducerea Organizatiei de Femei la sfarsitul lunii ianuarie. Mai precis, Marcel Ciolacu ar fi cerut sa nu fie organizate niciun fel de alegeri, in nicio organizatie a partidului, pana la congresul PSD din 29 februarie anul viitor, potrivit Realitatea PLUS.

Marcel Ciolacu, replica acida dupa ce a privit o emisiune cu Ludovic Orban: E dovada de bun simt!

Marcel Ciolacu a dezvaluit ca s-a uitat la o emisiune TV unde era invitat Ludovic Orban. Liderul PSD a tinut sa-l contrazica direct si i-a transmis ca dublarea alocatiilor este o dovada de bun simt, dar problema este ca-i obliga pe cei de la PNL sa renunte la cohortele de politruci incompetenti din ministere.

Marcel Ciolacu, la sedinta solemna din Parlament: Nimic nu ar fi fost posibil fara jertfa tinerilor de la Revolutie; e nevoie de un proiect national

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, ca Romania de astazi nu ar fi fost posibila fara sacrificiile si jertfa de la Revolutia din Decembrie 1989, transmitand ca este tentant sa cauti mereu vinovati, dar este nevoie de unitate si solidaritate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )