Libnet.ro
UNICEF

16:45

Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu au sesizat CCR cu privire la Legea bugetului pe 2020

B1 B1,
Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu au sesizat CCR cu privire la Legea bugetului pe 2020

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, si cel al Senatului, Teodor Melescanu, au sesizat Curtea Constitutionala cerand solutionarea unor conflicte juridice de natura constitutionala intre Guvern s. continuă pe B1

Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu au atacat la Curtea Constitutionala bugetul pe anul viitor, inainte ca proiectul sa fie adoptat prin procedura specifica

Presedintii Parlamentului, Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu, au atacat la Curtea Constitutionala bugetul de stat si pe cel al asigurarilor sociale pe anul viitor, inainte ca cele doua proiecte sa fie adoptate prin procedura angajarii raspunderii in Parlament, potrivit unui comunicat transmis de CCR.

Curtea Constitutionala va stabili dupa 10 ianuarie termenele pentru sesizarile depuse de Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu privind bugetul

Curtea Constitutionala va stabili dupa 10 ianuarie termenele pentru sesizarile depuse de Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu privind un posibil conflict de natura constitutionala intre Guvern si Parlament in ceea ce priveste adoptarea prin asumarea raspunderii a bugetului pe 2020. Anuntul CCR a fost facut aproape concomitent cu anuntul finalizarii sedintei Parlamentului privind asumarea raspunderii.

Augustin Zegrean, despre sesizare lui Marcel Ciolacu la CCR: Nu va avea niciun efect acum asupra legii bugetului. Presedintele o va putea promulga(VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Auguztin Zegrea, a explicat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca sesizarea pe care liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat c.

PSD ataca la CCR asumarea raspunderii pe buget. Marcel Ciolacu: De la Ceausescu, Romania nu a mai cunoscut asa ceva

CEx al PSD a decis, luni, ca nu va depune motiune de cenzura impotriva Guvernul Orban, insa, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca va ataca la CCR, adoptarea bugetului de stat prin angajarea raspunderii Guvernului.

Marcel Ciolacu, reactie dura dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament: Este cel mai puternic atac la democratie. PNL isi bate joc de romani

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea pe Legea bugetului pe 2020, spunand ca este cel mai puternic atac la democratie si ca PNL calca in picioare orice norma consitutionala.

Marcel Ciolacu arunca bomba: Nu exclud un proiect national comun cu PNL

Marcel Ciolacu nu exclude o apropiere de PNL sub deviza unui proiect national comun care poate sa vina ori de la liderii partidelor, ori de la presedintele Klaus Iohannis. Iohannis e si presedintele meu, a zis Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre situatia deputatului Dorel Caprar, inculpat in dosarul spagilor de la PSD Arad: Eu nu sunt Ivan cel Groaznic. Sa lasam democratia partidului sa functioneze

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al social-democratilor nu s-a discutat despre situatia deputatului Dorel Caprar, care a fost.

Marcel Ciolacu: Decizia de suspendare a lui Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a fost anulata

Decizia de suspendare din PSD a primarului Sectorului 3, Robert Negoita, a fost anulata, a anuntat, luni, presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu s-a razgandit. PSD nu exclude varianta motiunii de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu exclud depunerea unei motiuni de cenzura, in cazul in care si alte formatiuni se vor alatura acestui demers.

Eu nu sunt in functia de calau. Ce precizari face Marcel Ciolacu despre scandalul in care sunt implicati mai multi lideri ai PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca el nu este Ivan cel Groaznic si nici calau, fiind intrebat ce masuri va lua partidul in ceea ce priveste liderii PSD, printre care si Dorel Caprar, inculpati in dosarul spagilor adunate la DRDP Timisoara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )