Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marcel Ciolacu: Tot ce se intampla acum in Parlament, in politica, la Cotroceni, la Palatul Victoria nu are nicio treaba cu agenda cetatenilor PSD sustine guvern de specialisti sau de uniune nationala

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu: Tot ce se intampla acum in Parlament, in politica, la Cotroceni, la Palatul Victoria nu are nicio treaba cu agenda cetatenilor PSD sustine guvern de specialisti sau de uniune nationala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca partidul sustine un guvern de specialisti sau este dispus sa faca parte dintr-un guvern de uniune nationala. Liderul social-democrat considera ca tot ce se intampla acum in Parlament, in politica, la Cotroceni, la Palatul Victoria nu are nicio treaba cu agenda cetatenilor si nu are nimic de a face cu o Romanie normala. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu: Nu cred ca PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, nu crede ca PSD va merge de aceasta data, la consultarile cu presedintele Iohannis, cu o propunere pentru functia de prim-ministru. Nu este indeplinit.

Guvernul Orban II, la vot in Parlament. Ciolacu: Nu ne prezentam, ca e o mascarada (VIDEO)

Marcel Ciolacu a declarat ca social-democratii nu vor fi prezenti in plenul Parlamentului, la sedinta in care este programat votul de investitura pentru Guvernul Orban II. Nu ne prezentam la vot, ca e o.

Marcel Ciolacu: CCR a pus capat mascaradei. Nu este timp de pierdut

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este nevoie acum de un guvern cu puteri depline, in conditiile in care mascarada PNL a fost oprita de Curtea Constitutionala.

MARCEL CIOLACU: PSD nu va vota niciun guvern minoritar

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca PSD nu va vota niciun guvern minoritar si crede ca trebuie intrat intr-o alta logica politica, nu de alegeri anticipate, iar jocul politic trebuie resetat.

MARCEL CIOLACU: Cred ca s-a intrat in legalitate, s-a respectat decizia Curtii Constitutionale

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este normala depunerea mandatului de premier desemnat de catre Ludovic Orban si ca PSD nu va merge cu o propunere de premier, excluzand ideea de a sustine un premier liberal. Ne mentinem varianta ca ar trebui un guvern de specialisti pana la alegeri, afirma el.

MARCEL CIOLACU: Daca domnul Ciuca va fi desemnat premier, exista posibilitatea ca noi sa votam acel guvern

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca, daca premier va fi desemnat actualul ministru al Apararii, Nicolae Ciuca, atunci exista posibilitatea ca social-democratii sa voteze acel guvern, cu conditia ca niciun membru PNL sa nu faca parte din Executiv.

Marcel Ciolacu, despre cursa pentru sefia PSD: Mi-as dori sa fie contracandidati. Pana la acest moment, nu s-a mai anuntat nimeni (VIDEO)

Congresul PSD va avea loc in 29 februarie daca lucrurile nu vor lua o alta intorsatura, a afirmat Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, luni seara, in direct pe B1 TV. intrebat de.

Marcel Ciolacu, dupa ce presedintele Iohannis a convocat CSAT pe tema coronavirusului: Si noi am solicitat acest lucru (VIDEO)

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, sustine ca si social-democratii au solicitat convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe tema coronavirusului, care a lovit o tara cu o comunitate extrem de.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota niciun guvern condus de Orban, dar nici vreo guvernare minoritara sau vreun cabinet tehnocrat cu ministri PNL (VIDEO)

PSD nu va vota un Guvern Orban II, dar nici un cabinet minoritar sau o guvernare tehnocrata care sa cuprinda si ministri de la PNL, a afirmat Marcel Ciolacu, seful interimar al social-democratilor, luni seara, i.

MARCEL CIOLACU: Nu cred ca PSD va merge cu o propunere de prim-ministru

Partidul Social Democrat nu va merge, cel mai probabil, cu o propunere de prim-ministru la presedinte, a declarat, luni, liderul formatiunii, Marcel Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )