Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marcel Ciolacu: Toti Duduienii galbeni din Guvern la puscarie!

România Liberă România Liberă,
Marcel Ciolacu: Toti Duduienii galbeni din Guvern la puscarie!

Marcel Ciolacu, liderul interimar PSD, i-a atacat astazi pe cei din PNL care incearca sa-i convinga . continuă pe România Liberă

MARCEL CIOLACU: PSD nu se da niciun milimetru inapoi, dublarea alocatiilor nu e un moft, ci o necesitate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, ca PSD va continua sa puna presiune pe Guvern pentru ca legile votate de Parlament si promulgate de presedintele Iohannis sa fie puse in practica, mentionand ca dublarea alocatiilor nu e un moft, ci o necesitate.

Marcel Ciolacu anunta plangere penala impotriva PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a lansat miercuri dimineata un atac dur la adresa PNL, pe care il acuza ca vrea sa devina un partid-stat. De asemenea, el a transmis ca PSD va face plangere penala la DNA impotriva reprezentantilor PNL din Guvern deoarece, spune el, primarii social-democrati sunt santajati sa treaca la PNL, scrie Digi24.

Marcel Ciolacu: Dublarea alocatiilor nu e un moft, ci o necesitate! Romanii trebuie sa stie ca bani sunt!

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca guvernantii PNL trec cu tancul peste lege si Constitutie. De asemenea, acesta incearca sa sublinieze faptul ca dublarea alocatiilor nu e un moft, ci o necesitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )