Libnet.ro
UNICEF

17:00

Marcel Ciolacu: Nu vor fi candidati cu probleme penale pe listele PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Nu vor fi candidati cu probleme penale pe listele PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca pe listele de candidati ale PSD pentru alegerile parlamentare nu se vor gasi persoane cu probleme penale. Totusi, el a tinut sa precizeze ca. continuă pe B1

Ciolacu: Nu o sa fie candidati cu probleme penale pe listele PSD la parlamentare

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni la finalul sedintei CPN a partidului ca la alegerile parlamentare, pe listele formatiunii, nu o sa se regaseasca candidati cu probleme penale. Acesta s-a ferit insa sa spuna de la ce nivel se va lua aceasta decizie si a subliniat ca in Romania sunt patru milioane de dosare penale.

Marcel Ciolacu, despre rezultatul alegerilor pentru Bucuresti: PSD are capacitatea sa se remonteze dupa acest scor si sa revina peste patru ani

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca partidul pe care il conduce se poate remonta dupa scorul pe care l-a inregistrat la alegerile locale. Asta in conditiile in care, dupa patru ani in care a.

Marcel Ciolacu si Gabriela Firea, candidati la parlamentare. Fostul primar al Capitalei, cap de lista la Senat din partea PSD VIDEO)

S-au luat decizii importante, luni, in cadrul Consiliului Politic National al partidului. Una dintre acestea ii are in vedere pe Marcel Ciolacu si Gabriela Firea, fostul primar al.

Marcel Ciolacu: Daca se vor amana alegerile parlamentare, nu va fi din cauza PSD, ci a Guvernului Orban, care a gestionat dezastruos epidemia de coronavirus (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca daca alegerile parlamentare vor fi amanate, asta se va intampla nu din cauza PSD, ci din cauza Guvernului PNL, care a gestionat catastrofal r.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu va continua protocolul cu Gabriel Oprea, incheiat anul trecut de Viorica Dancila

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD a decis luni, cu unanimitate de voturi, sa nu continue protocolul cu Gabriel Oprea, care fusese incheiat de fostul lider al partidului Viorica Dancila si prin care PSD ceda trei senatori si cinci deputati pe liste la alegerile parlamentare. El a mai spus ca a avut discutii cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu in vederea unei fuziuni PSD-ALDE.

MARCEL CIOLACU: Nu PSD va fi cel care amana alegerile, ci Guvernul

Marcel Ciolacu, a declarat luni ca nu partidul pe care il conduce va fi cel care amana alegerile, ci Guvernul, din cauza gestionarii dezastruoase a pandemiei, scrie Agerpres.

Marcel Ciolacu (PSD): Noi suntem pregatiti si vom bate din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit si va invinge din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni. Cu toate acestea, spune el, daca situatia medicala.

Marcel Ciolacu, in locul lui Marian Oprisan in fruntea PSD Vrancea: Mi-am asumat eu pentru o perioada scurta presedintia organizatiei (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Cioalcu, a anuntat, luni, la finalul sedintei conducerii social-democratilor, ca el va asigura interimar conducerea organizatiei PSD Vrancea, dupa ce Marian Oprisan a facut un pas in.

Cine deschide lista PSD pentru Senat in Bucuresti. Anuntul facut de Marcel Ciolacu

Presedintele PSD Marcel Ciolacu anuntat, luni, ca va candida in judetul Buzau pe lista partidului pentru alegerile parlamentare.

Marcel Ciolacu, anuntul momentului despre Gabriela Firea: Va avea sustinerea totala a partidului

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat, printr-o postare pe Facebook, ce urmeaza sa se intample in viitor si ce rol va avea Gabriela Firea pentru oamenii din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )