Libnet.ro
UNICEF

23:30

Marcel Pavel, primul mesaj pentru romani dupa s-a vindecat de coronavirus: Dumnezeu sa ne ocroteasca!

Antena3 Antena3,
Marcel Pavel, primul mesaj pentru romani dupa s-a vindecat de coronavirus: Dumnezeu sa ne ocroteasca!

Cantaretul Marcel Pavel a transmis un mesaj pe retelele de socializare , miercuri, in ziua in care a fost externat din spital, dupa ce a suferit o dubla pneumonie si a fost infectat cu coronavirus. continuă pe Antena3

Marcel Pavel, primul mesaj dupa ce a iesit din spital. I-a emotionat pe fanii sai

Marcel Pavel a scapat de coronavirus! Artistul s-a externat si a lasat in urmaa toata frica si panica prin care a trecut in ultima perioada. Vedeta s-a refugiat imediat in sanul naturii, impreuna cu cei dragi, mai ales ca a mai avut un motiv de sarbatoare: este aniversarea fiicei sale. Marcel Pavel a scris primul .

Marcel Pavel, primul mesaj oficial dupa ce s-a vindecat de COVID-19 si a fost externat (FOTO)

Marcel Pavel a fost externat in cursul zilei de astazi, de la Institutul Matei Bals din Capitala. Cantaretul s-a vindecat de dubla penumonie si de COVID-19, iar in ziua externarii a postat si un mesaj.

Marcel Pavel, externat din spital! Cum se simte dupa problemele grave din ultimele saptamani

Vesti bune despre Marcel Pavel. Cantaretul a fost externat din spital dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Marcel Pavel a fost vindecat dupa 3 sapatamani de spitalizare. Artistul a scapat atat de infectia cu coronavirus, precum si de pneumoniile pacatoase dobandite pe platoul de filmare. Marcel Pavel a fost externat din spital. Cum se .

Marcel Pavel s-a vindecat de Covid-19 si a fost externat

Marcel Pavel a fost externat , miercuri, de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde a fost tratat de Covid-19. Canaretul a fost internat la data de 18 iunie, dupa ce fusese.

Marcel Pavel a fost externat dupa doua saptamani de cand a fost diagnosticat cu Covid-19 FOTO

Cantaretul Marcel Pavel, in varsta de 60 de ani, a fost externat din spital, la doua saptamani de cand a fost diagnosticat cu COVID-19, scrie click. ro.

ULTIMA ORA. Preturile alimentelor vor exploda in curand! Val de scumpiri pentru romani

Luna septembrie va veni cu socuri puternice pentru romani. Reprezentantii industriei alimentare vorbesc despre scumpiri in lant incepand din aceasta toamna, pentru toate produsele.

Schimbare majora pentru romani. Ce se intampla cu banii lor si ce li se pregateste

In plina criza epidemiologica si economica, cu un buget aproape pe zero si cu un guvern imprumutat la bancile internationale, romanii s-ar putea sa plateasca mai multi bani pentru un serviciu, care si-asa este sub nivelul acceptabil. Schimbare majora pentru romani Sistemul medical romanesc in ultimii 30 de ani nu a avut parte de niciun .

S-au inteles! Primul transfer pentru FCSB este un fost jucator de la Universitatea Craiova

FCSB a bifat primul transfer al verii. Marius Briceag 28 de ani) s-a inteles cu echipa lui Gigi Becali si a fost prezentat pe site-ul ros-albastrilor. Marius Briceag a venit la FCSB din calitate de.

Romanii care vor merge in Grecia vor fi testati aleatoriu pentru coronavirus dupa completarea unui chestionar online

Grecia are un nou protocol pentru turisti din 1 iulie potrivit caruia cei care vin in tara vor fi testati aleatoriu dupa completarea unui chestionar online, cu 48 de ore inainte de intrarea pe teritoriul el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )