Libnet.ro
UNICEF

20:45

Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist

Cantaretii Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist, conform G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza la parlamentare. Au ajuns colegi de partid cu Serban Nicolae si AKM

Cantaretii Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist PER) in judetul Mures. Cei doi au devenit colegi de partid cu Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si Catalin Radulescu AKM), alungati de Marcel Ciolacu din PSD. ins toti au sanse in fime sa intre in Parlament. PER e abia in marja de eroare a sondajelor.

Marcel Pavel si Sanda Ladosi, pe listele Partidului Ecologist pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Canaretii Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza in Mures pe listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cei doi artisti au devenit colegi de partid cu Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si.

Gabriel Oprea candideaza la alegerile parlamentare, desi e pus sub acuzare pentru moartea lui Gigina

Gabriel Oprea candideaza ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un mandat .

Marcel Pavel, candidat la alegerile parlamentare in Mures: Daca nu voi fi in stare, ma voi retrage instant

Marcel Pavel a fost propus pe lista candidatilor la Camera Deputatilor Mures din partea Partidului Ecologist Roman PER). El a vorbit despre aceasta decizie in exclusivitate pentru Antena 3, in cadrul emisiunii News Magazine.

Plecati din PSD, Serban Nicolae si Liviu Plesoianu vor candida la alegerile parlamentare pe listele PER

Serban Nicolae si Liviu Plesoianu, plecati din PSD pentru ca nu au fost pusi pe listele pentru parlamentare,vor candida totusi in 6 decembrie, dar din partea Partidului Ecologist Roman.

Gabriel Oprea va candida ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie: Fostul vicepremier intra in cursa electorala pentru un mandat de deputat, in Bucuresti

Fostul vicepremier Gabriel Oprea candideaza ca independent pentru un mandat de deputat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii Militarilor si Politistilor Mihai.

Gabriela Firea crede ca PSD va castiga alegerile parlamentare si va propune premierul. Cele 4 nume avansate de social-democrata: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Vasile Dincu sau Cristian Socol

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, este de parere ca social-democratii sunt cei care vor castiga alegerile parlamentare, scenariu in care, spune ea, este normal ca ei sa fie cei care propun.

Lista PSD Constanta pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Aglomeratie de demnitari

PSD Constanta a depus listele de candidati la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Desi era in carti, pe loc eligibil, de pe liste lipseste Decebal Fagadau, fostul primar al Constantei, inca in functie pana la investirea lui Vergil Chitac. Fagadau si-a dat in ajun demisia din PSD, ca urmare a aparitiei comunicatului DNA care anunta ca este trimis in judecata alaturi de Radu Mazare si alti functionari publici, complici la o infractiune.

Serban Nicolae demisioneaza din PSD, dupa ce nu a prins niciun un loc la alegerile parlamentare: Este ca si cum Romania il scotea pe Hagi din echipa la cererea adversarilor

Senatorul Serban Nicolae a decis sa demsioneze din PSD, dupa ce nu a fost trecut pe lista la alegerile parlamentare. Amintim ca presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat ca nicio organizatie.

LIVIU PLESOIANU, DESPRE ALEGERILE PARLAMENTARE: Vor avea loc numai daca Iohannis, Ciolacu si ceilalti lideri vor fi atat de cinici incat ii vor chema pe romani la ultima urna

Liviu Plesoianu, a declarat pe pagina personala de Facebook ca alegerile parlamentare vor avea loc in data de 6 decembrie numai daca nu doar Iohannis, ci si Ciolacu si ceilalti lideri de partide parlamentare vor fi atat de cinici incat ii vor chema pe romani la ultima urna.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )