Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marcel Prodan, managerul cantaretei Alexandrei Stan, acuzat de santaj, este audiat la DNA Constanta

Hotnews Hotnews,
 Marcel Prodan, managerul cantaretei Alexandrei Stan, acuzat de santaj, este audiat la DNA Constanta

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, este audiat marti la Serviciul teritorial Constanta al DNA, in dosarul in care este acuzat de santaj dupa ce a batut-o pe artista, in urma cu zece zile, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE DNA: Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, are interdictie de a parasi localitatea; 40.000 euro -suma santajului

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au luat masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile fata de Marcel Prodan, managerul cantaretei Alexandra Stan, acuzat de santaj, informeaza DNA, intr-un comunicat citat de Agerpres.

VIDEO DNA: Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, are interdictie de a parasi localitatea; 40.000 euro -suma santajului

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au luat masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile fata de Marcel Prodan, managerul cantaretei Alexandra Stan, acuzat de santaj, informeaza DNA, intr-un comunicat citat de Agerpres.

Managerul Alexandrei Stan, urmarit penal.

UPDATE: Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis inceperea urmaririi penala in cazul lui Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, sub acuzatia de santaj, anunta un comunicat de presa al DNA, remis Romania Libera. Din rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a reiesit ca Marcel Prodan a lovit-o pe artista pentru ca aceasta sa renunte la 40. 000 euro, suma pe care Alexandra Stan trebuia sa o primeasca in baza unui contract. Totodata, fata de Marcel .

Batausul Alexandrei Stan, URMARIT PENAL.

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul lui Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, sub acuzatia de santaj, informeaza Mediafax. Procurorii noteaza ca, la data de 15 iunie, Marcel Prodan ar fi batut-o pe Alexandra Stan pentru a o determina sa renunte la o suma de peste 40 de mii de euro. Impresarul a primit si interdictia de a parasi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile. Marcel Prodan a fost audiat la DNA Constanta, unde procurorii anticoruptie i-au adus la cunostinta .

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, audiat la DNA Constanta

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, este audiat, marti, la Serviciul teritorial Constanta al DNA, in dosarul in care este acuzat de santaj dupa ce a batut-o pe cantareata. Dosarul in care.

DNA a inceput urmarirea penala pe numele managerului Alexandrei Stan: Vezi primele imagini cu Marcel Prodan de la izbucnirea scandalului (VIDEO)

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul lui Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, sub acuzatia de santaj. Procurorii noteaza ca, la data de 15 iunie, Marcel Prodan ar fi batut-o pe Alexandra Stan.

Managerul Alexandrei Stan, audiat la DNA Constanta. Afla de ce.

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, este audiat, marti, la Serviciul teritorial Constanta al DNA, in dosarul in care este acuzat de santaj, informeaza Mediafax. Dosarul in care Marcel Prodan este acuzat de santaj a fost instrumentat de Parchetul Judecatoriei Constanta, care si-a declinat competenta catre DNA, in conditiile in care barbatul este administratorul unei societati comerciale si, potrivit legii, cazul intra in compententa procurorilor anticoruptie. Fostul manager al .

Marcel Prodan, urmarit penal pentru santaj

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciul teritorial Constanta au inceput urmarirea penala fata Vasile Marcel Prodan, administrator al Maan Music Studio, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de santaj, conform unui comunicat de presa.

Dosarul santajului pe axa Marcel Prodan - Alexandra Stan a ajuns la DNA

Dosarul de santaj al impresarului cantaretei Alexandra Stan se muta la Directia Nationala Anticoruptie. Surse judiciare sustin ca suma ar fi de un milion de euro, tocmai de aceea instrumentarea cazului a ajuns.

Managerul carea batut-o pe Alexandra Stan a ajuns la DNA!

Marcel Prodan, managerul si iubitul Alexandrei Stan, cel care a batut-o pe solista, s-a prezentat azi in fata procurorilor DNA. Barbatul a depus marturie, declaratii diferite de cele ale artistei, sustinand, se pare, ca ar fi fost santajat de aceasta Continue reading .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )