Libnet.ro
UNICEF

17:15

Marcel Toader e istorie! Dar piedica dintre Maria Constantin si amantul sau este un viitor copil

B1 B1,
Marcel Toader e istorie! Dar piedica dintre Maria Constantin si amantul sau este un viitor copil

Chiar daca a lasat in urma povestea cu Marcel Toader fara niciun regret, Maria Constantin pare sa aiba parte mai nou de o iubire imposibila. Barbatul cu care l-a inselat pe Marcel Toader este. continuă pe B1

S-a aflat motivul despartirii dintre Maria Constantin si Marcel Toader. Artista a fost surprinsa facand amor intr-o masina. Cine este barbatul misterios

Lumea mondena a fost in stare de soc cand a aparut stirea ca Maria Constantin si Marcel Toader s-au despartit. Iar speculatiile privind motivul nu au intarziat sa apara. Potrivit.

Reactia Dianei Bisinicu. Ce spune fina desprea scandalurile dintre Marcel Toader si Maria Constantin

Veste disputei si a despartirii dintre Maria Constantin si Marcel Toader a ajuns si la fina cuplului, Diana Bisinicu. Artista nu s-a fericit sa vorbeasca despre ruptura din cuplul nasilor. Nu.

El e barbatul cu care Maria Constantin a facut sex in masina! Marcel Toader a aflat si cei doi s-au separat !!!

Marcel Toader si Maria Constantin sunt in prag de divort, iar motivul rupturii dintre cei doi se pare ca ar fi infidelitatea cantaretei de muzica populara, potrivit Cancan. O partida de sex.

Despartire soc in showbizul autohton! Marcel Toader si Maria Constantin, la un pas de divort. Cantareata a plecat deja de acasa de doua saptamani

Despartire soc in showbizul autohton! Marcel Toader si Maria Constantin sunt la un pas de divort. Cantareata a plecat deja de acasa de doua saptamani. Contactat de Cancan, omul de afaceri.

DESPARTIRE in lumea mondena. Marcel Toader si Maria Constantin S-AU SEPARAT

Un noua despartire se produce in showbiz-ul romanesc intre cuplul Marcel Toader si cantareata Maria Constantin, potrivit cancan. ro. Acestia sunt casatoriti din.

Clipe grele pentru Marcel Toader: Pe langa ruperea casniciei, artistul este pe cale sa-si piarda si casa!

Problemele se tin scai de Marcel Toader. Pe langa suferinta provocata de ruperea casniciei, Toader este la un pas sa piarda si apartamentul din centrul Capitalei, in care locuieste de ani de zile, po.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )