Libnet.ro
UNICEF

11:46

Marcel Vela: Avem in analiza o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marcel Vela: Avem in analiza o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca are in analiza o relaxare a restrictiilor pentru persoanele peste 65 de ani, iar intervalul orar in care acestea pot merge la cumparaturi va fi mutat mai de dimineata. continuă pe Wall-Street Ro

Marcel Vela: Avem in analiza o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Marcel Vela a raspuns intrebarilor puse de cetateni cu privire la relaxarea masurilor de restrictie, impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

Vela: Avem in analiza o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. Probabil intervalul orar 11-13 nu este cel mai nimerit

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca se analizeaza o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani, avand in vedere ca intervalul orar 11-13 nu este cel mai potrivit, acum cand a venit caldura. El afirma ca intervalul ar urma sa fie mutat mai devreme dimineata, cand si magazinele sunt igienizate, dar ar urma sa fie introdus un nou interval, dupa-amiaza sau seara, cand varstnicii sa poata iesi la plimbare.

Decizie fara precedent luata de Marcel Vela. Se va intampla in fiecare miercuri

In toata aceasta perioada, de la intrarea in starea de urgenta, pe micile ecrane dar si pe facebook, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a a avut o prezenta continua si consistenta. Zilele acestea Marcel Vela a facut un anunt pentru cei care doresc sa intre in legatura cu el. Decizie fara precedent luata de Marcel .

Programul impus persoanelor de peste 65 de ani va fi modificat Marcel Vela: Intervalul orar pentru cumparaturi, mutat mai de dimineata

Ministrul de interne Marcel Vela a anuntat, miercuri seara, ca are in analiza o relaxare a restrictiilor pentru persoanele peste 65 de ani, iar intervalul orar in care acestea pot merge la cumparaturi va fi mutat mai de dimineata.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Au fost 10 incidente, iar politistii au actionat ca la carte Am fost atenti cu evaluarea celor reveniti din strainatate si care au avut ganduri mai criminogene (VIDEO)

Marcel Vela a declarat, pentru B1 TV, ca sambata, duminica si luni au avut loc, in total, zece incidente. Ministrul de Interne a precizat ca politistii au actionat ca la carte, astfel incat focarele.

Marcel Vela, ministrul de Interne, despre cazul barbatului impuscat de politisti: Autoapararea nu e valabila doar pentru agenti. Orice persoana atacata se poate apara (VIDEO)

Marcel Vela a vorbit, pentru B1 TV, despre incidentul din Bucuresti in care au fost implicati mai multi agenti de politie si in urma caruia un barbat a decedat. Ministrul de Interne a subliniat ca persoana.

Marcel Vela a anuntat ce se va intampla cu nuntile programate dupa 15 mai. Cand vor fi relaxate conditiile legate de petreceri

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a dat detalii despre ce ce se va intampla cu nuntile programate dupa 15 mai, spunand ca nu se vor putea organiza, inca, evenimente cu sute de persoane. Cu parere.

Ce se va intampla cu nuntile romanilor planificate in mai-iunie. Raspunsul ministrului Marcel Vela

Marcel Vela a fost intrebat pe Facebook ce se va intampla cu nuntile romanilor planificate dupa expirarea strarii de urgenta, din lunile mai si iunie.

Marcel Vela, despre violentele din ultimele zile: Au fost foarte vizibile, dar nu foarte multe

Ministrul de interne Marcel Vela a declarat miercuri seara, la TVR, ca infractiunile cu violenta au scazut in acest an comparativ cu anii trecuti, iar despre violentele inregistrate in ultimele zile a spus ca au fost foarte vizibile, dar nu foarte multe.

Marcel Vela, despre scandalurile de Paste: Cei care s-au crezut Stapanul Inelelor au pus in pericol sanatatea publica

Marcel Vela surprinde cu declaratii cu privire la incidentele petrecute in perioada sarbatorilor pascale. Ministrul de Interne spune ca cei care s-au crezut Stapanul Inelelor au pus in pericol sanatatea publica.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )