Libnet.ro
UNICEF

21:15

Marcel Vela, Bogdan Despescu si Raed Arafat, declaratii de presa la MAI, la ora 22.00

Antena3 Antena3,
Marcel Vela, Bogdan Despescu si Raed Arafat, declaratii de presa la MAI, la ora 22.00

Ministrul de Interne, Marcel Vela, impreuna cu secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, vor sustine o declaratie de presa, marti seara, la ora 22. 00, la sediul MAI. continuă pe Antena3

Intervalul in care romanii nu mai au voie sa iasa din case. Care sunt exceptiile. Declaratii MAI

Astazi, 21 martie a. c. , incepand cu ora 20:00 va avea loc o declaratie de presa la sediul MAI. Declaratia va fi sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat. MAI, noi masuri pentru combaterea coronavirusului in acest moment s-au confirmat 367 de cazuri de persoane .

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

Bogdan Despescu: Sunt persoane inconstiente care decid sa se joace cu sanatatea publica

Bogdan Despescu a facut declaratii la sediul MAI. Chestorul sef al Politiei sustine ca au fost deschise 117 dosare penale si s-au aplicat 329 de sanctiuni contraventionale.

LIVEVIDEO Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Despescu si Arafat, declaratie de presa, de la ora 20.00

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat sustin o declaratie de presa, de la ora 20. 00, la sediul MAI. Declaratia va fi transmisa VIDEO si in format LIVE TEXT pe HotNews. ro.

UPDATE Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Despescu si Arafat vor sustine o declaratie de presa la ora 20.00

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la ora 20. 00 la sediul MAI. Declaratia va fi transmisa video si in format LIVE TEXT pe HotNews. ro.

Digi 24, moment fara precedent. Ce s-a intamplat in timpul declaratiilor lui Raed Arafat, la MAI

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. Declaratiile au fost difuzate de majoritatea posturilor .

Noi restrictii pentru romani: Parasirea fara motiv a domiciliului intre orele 22-06, interzisa

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat, Raed Arafat si Bogdan Despescu, au anuntat ce noi masuri au luat autoritatile in lupta cu pandemia de coronavirus.

Arafat: Presiunea mare va fi asupra sectiilor de terapie intensiva Cantitati importante de materiale incep sa soseasca de duminica, vor fi distribuite in regim de urgenta (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu au anuntat, la sediul ministerului, noile masuri legate de epidemia de coronavirus, adoptate prin ordonanta.

VIDEO Marcel Vela prezinta a treia ordonanta militara, care instituie practic carantina in Romania: Se interzic deplasarile de la domiciliu, cu cateva exceptii Pensionarii au voie sa paraseasca locuintele intre orele 11-13

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a prezentat marti seara continutul ordonantei militare numarul 3, care inaspreste sensibil restrictiile de circulatie, pentru a preveni propagarea epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de maine, de la ora 12,00, persoanele de peste 65 de ani vor putea parasi locuintele intre orele 11,00 si 13,00. Citeste in atasament ordonanta militara nr 3.

Cati romani au urmarit la TV noile restrictii anuntate de ministrul Marcel Vela: Digi24, cele mai mari audiente din istoria postului

Milioane de romani au urmarit sambata seara, 21 martie, din fata televizoarelor,anuntul facut de ministrul de interne Marcel Vela si de catre secretarul de stat Raed Arafat in legatura cu noile masuri luate de autoritati privind pandemia de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )