Libnet.ro
UNICEF

21:30

MARCEL VELA, DESPRE DEMISIA SEFULUI POLITIEI ROMANE: Este decizia corecta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL VELA, DESPRE DEMISIA SEFULUI POLITIEI ROMANE: Este decizia corecta

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca decizia lui Liviu Vasilescu de a se retrage din functia de sef al Politiei Romane este corecta si ea a fost convenita pentru a nu afecta imaginea si credibilitatea institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Vela despre demisia sefului Politiei Romane: Decizia corecta Chestorul Eduard Miritescu, numit interimar

Ministrul de interne Marcel Vela spune ca decizia lui Liviu Vasilescu de a se retrage din functia de sef al Politiei Romane este cea corecta si a fost convenita pentru a nu afecta imaginea si credibilitatea institutiei.

Vela, despre demisia sefului Politiei Romane: Este o decizie corecta pentru ca imaginea si credibilitatea Politiei sa nu fie afectate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a laudat, intr-o declaratie la B1 TV, gestul lui Liviu Vasilescu de a se retrage din fruntea Politiei Romane. El a mai precizat ca decizia ca acesta sa se intalneasca cu membri ai clanului Duduianu a fost luata in cadrul unei celule de criza.

La trei saptamani de la intalnirea sefului Politiei Romane cu lideri ai clanului Duduianu, IGPR vine cu clarificari - de ce s-au intalnit noaptea si de ce discutiile nu au fost la politie, ci pe strada

Politia Romana a transmis, sambata, mai multe clarificari in scandalul generat de intalnirea sefului IGPR, Liviu Vasilescu, cu membri ai clanului Duduianu, in noaptea de 8 spre 9 august, inainte de inmormantarea fostului lider al gruparii. Politia sustine ca intalnirea a avut loc noaptea pentru ca a fost un element surpriza. Cat despre locul desfasurarii, pe strada, in cartierul Rahova, IGPR afirma ca membrii familiei lui Emi Pian nu au fost chemati la discutii in sediul Politiei pentru ca s-ar fi creat un dezavantaj tactic, acestia putand refuza sa se prezinte.

Seful Politiei, decizie ferma dupa intalnirea cu interlopii Duduianu. Ce spune despre demisia sa din conducere

In urma revoltarii cetatenilor cu privire la intalnirea Sefului Politiei Romane cu unul dintre membrii clanului Duduianu, Inspectoratul General al Politiei Romane a facut anuntul! Ce spune despre demisia sa din conducere?! Va demisiona sau nu seful Politiei Romane? Dupa aparitia in presa a imaginilor cu seful Politiei Romane, seful Politiei Capitalei si unul dintre .

Marcel Vela, in asentiment cu demisia lui Vasilescu: Este decizia corecta

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca decizia lui Liviu Vasilescu de a se retrage din .

Ireal! Marcel Vela a ajuns sa laude interlopii. Ce spune despre clanul Duduianu si intalnirea nocturna cu politia

Marcel Vela a rupt tacerea in scandalul ce a zguduit Ministerul de Interne. Acesta sustine ca decizia luata de sefii Politiei Romane, si anume, aceea de a se intalni la biserica noaptea cu membrii clanului Duduianu pentru a schimba ora inmormantarii lui Emi Pian a fost una foarte buna deoarece s-a evitat cresterea numarului de .

Marcel Vela, in exclusivitate pentru B1 TV: Eduard Miritescu e noul sef interimar al Politiei Romane, pana la numirea unui ofiter care sa preia aceasta functie si responsabilitate

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat marti, in direct pe B1 TV, ca inspectorul general adjunct Eduard Miritescu va exercita temporar comanda Politiei Romane, pana la numirea unui ofiter care.

Marcel Vela, in exclusivitate pentru B1 TV: Eduard Miritescu e noul sef interimar al Politiei Romane, pana la numirea unui ofiter care sa preia aceasta functie si responsabilitate

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat marti, in exclusivitate pentruB1 TV, ca inspectorul general adjunct Eduard Miritescu va exercita temporar comanda Politiei Romane, pana la numirea un.

EXCLUSIV Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: in aceste 8 luni am avut record de arestari (VIDEO)

Intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna Romania, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a dezvaluit cine este noul sef al Politiei Romane. Totodata, ministrul a fost intrebat si de.

Marcel Vela, prima reactie in scandalul cu interlopii: A fost extraordinar de bine!

Marcel Vela rupe tacerea in scandalul care a zguduit Ministerul de Interne. Vela sustine ca decizia luata de sefii Politiei Romane de a se intalni la biserica noaptea cu membrii clanului Duduianu pentru a schimba ora inmormantarii lui Emi Pian a fost foarte buna pentru ca s-a evitat cresterea numarului de infectari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2929 seconds )