Libnet.ro
UNICEF

18:15

Marcel Vela, despre raportul Departamentului de Stat al SUA privind traficul de persoane: MAI a actionat astfel incat sa putem evita un raport negativ pentru al treilea an consecutiv (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela, despre raportul Departamentului de Stat al SUA privind traficul de persoane: MAI a actionat astfel incat sa putem evita un raport negativ pentru al treilea an consecutiv (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne,Marcel Vela, a sustinut, vineri, o declaratie de presa, alaturi de ambasadorul SUA in Romania,Adrian Zuckerman, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, si Procurorul. continuă pe B1

Vela, despre Raportul Departamentului de Stat american:MAI si-a facut datoria in combaterea traficului de persoane. Ambasadorul SUA face apel la Parlament

Ministrul de Interne Marcel Vela a reactionat in urma criticilor din Raportul Departamentului de Stat al SUA conform carora guvernul Romaniei nu indeplineste standardele minime pentru eliminarea traficului de persoane, replicand ca MAI a actionat pentru combaterea fenomenului in toata aceasta perioada. Ambasadorul SUA la Bucuresti a facut apel la imbunatatirea legislatiei.

Marcel Vela, discutie cu comisarul european pentru Afaceri Interne, pe tema viitorului Pact privind migratia si azilul Aderarea la Schengen, subiect abordat

Ministerul de Interne, Marcel Vela, a avut, marti, o discutie cu comisarul european pentru Afaceri Interne, Ylva Johansson, pe tema viitorului Pact privind migratia si azilul, pe care Comisia Europeana intentioneaza sa-l lanseze in perioada urmatoare. De asemenea, s-a discutat despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Primul pas pentru infiintarea Politiei Animalelor: Anuntul lui Marcel Vela, ministrul de Interne

Primul demers pentru infiintarea Politiei Animalelor a fost realizat. Marcel Vela, ministrul de Interne, a facut anuntul, pe pagina sa de Facebook. Se vorbeste mult in ultima perioada despre Politia.

Ciprian s-a trasformat in erou, in iadul viiturilor. Marcel Vela l-a promovat pe pagina sa: Cei care salveaza o viata, salveaza o lume intreaga

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a povestit pe pagina sa despre eroul Zilei - Ciprian, un pompier din Bistrita-Nasaud, care a ajutat la salvarea mai multor suflete in localitatea Rodna, grav afectata de viiturile ce au avut loc luni, 23 iunie.

Vela, despre pompierul fotografiat cu un bebelus in brate, la inundatiile din Rodna: Iesise dintr-o tura de 24 de ore

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a povestit ca pompierul fotografiat cu un bebelus in brate, la inundatiile din Rodna, judetul Bistrita-Nasaud, iesise dintr-o tura de 24 de ore cand a fost rechemat la serviciu. Viitura era extrem puternica si mai multe persoane erau in pericol iminent.

VIDEO Romania, tot pe lista de supraveghere a SUA privind traficul de persoane. Ambasadorul Zuckerman, catre Parlament: incepeti sa lucrati imediat cu Guvernul Bandele au traficat cu nerusinare oameni, stiind ca probabil vor scapa nepedepsite

Romania se afla in continuare pe lista de supraveghere a Statelor Unite privind traficul de persoane, iar Guvernul nu indeplineste in totalitate standardele minime pentru eradicarea traficului de carne vie, sunt concluziile Departamentului de stat. Ambasadorul american, Adrian Zuckerman, face apel catre Parlament sa inceapa sa lucreze imediat cu Guvernul pentru a adopta legislatia necesara pentru a-i prinde pe infractori. Bandele au traficat cu nerusinare oameni, stiind ca probabil vor scapa nepedepsiti, asa cum s-a intamplat in trecut, a afirmat diplomatul american.

Marcel Ciolacu, despre motiunea impotriva Guvernului Orban: Este o certitudine. Avem 202 semnaturi de la grupul PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca, la finalul starii de alerta, social - democratii si alte partide care vor dori sa se alature demersului, vor depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban si vor prezenta un proiect economic presedintelui Klaus Iohannis.

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu si ambasadorul Adrian Zuckerman au discutat despre Parteneriatul Strategic Romania-SUA si cooperarea bilaterala in contextul pandemiei de COVID-19

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu s-a intalnit, joi, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. Cei doi oficiali au discutat despre evolutia Parteneriatului Strategic Romania-SUA, dar si despre.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )