Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela justifica secretizarea salariilor din Ministerul de Interne: Tine de obligatia de a nu incalca o lege de siguranta nationala

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela justifica secretizarea salariilor din Ministerul de Interne: Tine de obligatia de a nu incalca o lege de siguranta nationala

Ordonanta de urgenta 12020, prin care se corectau masurile introduse prin Ordonanta lacomiei OUG 114), aduce modificari si in cazul Legii-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Actul normativ stipuleaza ca institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala sunt exceptate de la obligatia de a publica, printre altele, salariile angajatilor. Ministrul de interne Marcel Vela spune insa ca termenul de secretizare a salariilor din directiile subordonate MAI este fortat, fiind vorba de fapt despre intregul sistem de aparare, ordine publica si siguranta nationala si de a nu incalca o lege care tine de siguranta nationala. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne: Nu e vorba de secretizarea salariilor, ci de a nu incalca o lege care tine de siguranta nationala

Marcel Vela, ministrul de Interne, a criticat folosirea termenului de secretizare cand vine vorba despre salariile angajatilor din minister. El a precizat ca este vorba, de fapt, despre intregul sistem de.

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul, condusa de Gabriel Oprea, isi reafirma sprijinul pentru Marcel Vela, dupa decizia de a creste salariile angajatilor din M.A.I

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul isi reafirma sprijinul pentru Ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa ce acesta a ascultat propunerile formulate de liderul Uniunii, Gabriel Oprea, si a de.

Mitropolitul Ioan al Banatului i-a cerut ministrului de Interne ca prefectii sa aiba la dispozitie un fond de urgenta

Mitropolitul Ioan al Banatului i-a propus ministrului de Interne, Marcel Vela, ca prefectii sa aiba un fond minim de urgenta si cate un spatiu din cladirile dezafectate ale Ministerului Apararii, pentru.

Secretar de stat din Ministerul Culturii, acuzat ca ar fi hartuit sexual o minora

Un secretar de stat din Ministerul Culturii este acuzat ca ar fi hartuit o tanara de 17 ani. Cosmin Marcovici este acuzat de minora ca ar fi hartuit-o sexual si persecutat-o pentru ca nu a cedta avansurilor.

Salarii mai mari pentru angajatii din Ministerul de Interne

Din luna ianuarie, politistii, militarii si civilii din Ministerul de Interne primesc salarii si solde mai mari, la nivelul celor din Ministerul Apararii. Astfel, salariile de baza, soldele de.

Violeta Alexandru anunta reducerea posturilor din ministerul Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta intr-o postare pe Facebook ca se afla in mijlocul unei reorganizari profunde in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), iar noua organigrama va avea cu 101 posturi mai putine, respectiv se va ajunge la 323 de la 424 de posturi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )