Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un mare antrenor din fotbalul international a incetat din viata la doar 64 de ani

B1 B1,
Un mare antrenor din fotbalul international a incetat din viata la doar 64 de ani

Lumea sportiva, in special cea din estul Europei, este zguduita luni de un nou deces. Dupa fostul numar 1 mondial din tenisul feminim, a decedat si antrenorul care a condus selectiona Poloniei si a dus. continuă pe B1

VIDEO|Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit

Cea mai mare aeronava din lume, Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Marea Britanie. Accidentul s-a produs in Bedfordhsire, la mai putin de 24 de ore de la un test de zbor efectuat cu succes.

Educatia, cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Nu se stie insa si suma

Vom avea un buget maximal, va fi cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Ramane sa vedem anul viitor un buget mult mai consistent si mai eficient folosit. Nu pot spune cu cat va fi mai mare bugetul pentru ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, a declarat oficialul.

ACCIDENT AVIATIC! Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit. Care este raportul victimelor (FOTO, VIDEO)

Cea mai mare aeronava din lume a fost testata. Din nefericire, dupa ce primul zbor a fost o reusita. Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Bedfordhsire, Marea Britanie. Potrivit BBC, doua.

Liviu Pop: Ministerul Educatiei va avea, in 2018, cel mai mare bugetul din ultimii 10 ani, dar nu pot da cifre precise

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta duminica la Iasi, ca pentru anul 2018 invatamantul va avea pregatit cel mai mare buget din ultimii 10 ani, dar nu poate da cifre exacte, acesta mentionand ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, scrie Agerpres.

Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit - VIDEO

Cea mai mare aeronava din lume, Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Marea Britanie. Accidentul s-a produs in Bedfordhsire, la mai putin de 24 de ore de la un test de zbor efectuat cu.

Eurostat: Aproape jumatate dintre copiii din Romania, in risc de saracie, cea mai mare rata din UE

Aproape jumatate dintre copiii din Romania 0-17ani) se aflau in risc de saracie in anul 2016, cea mai mare proportie din Uniunea Europeana, potrivit celor mai recente date disponibile, prezentate luni de Eurostat.

Romgaz, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Romgaz SNG) s-au apreciat cu 3,04%, in perioada 8 - 15 noiembrie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, care a inregistrat o scadere de 0,82%.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )