Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mare atentie, soferi: asa ceva e absolut necesar in masina. Nu pleca iarna la drum fara aceste lucruri

Playtech Playtech,
Mare atentie, soferi: asa ceva e absolut necesar in masina. Nu pleca iarna la drum fara aceste lucruri

Ti-ai luat inima-n dinti si ai decis ca trebuie sa pleci in vacanta. Pe langa masca si dezinfectant, sunt mai multe lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din masina, mai ales. continuă pe Playtech

Un milion de euro pentru 20 de angajati, la stat! Cum a fost posibil asa ceva in Romania

Un milion de euro au fost cheltuiti de la stat pentru 20 de angajati, anul trecut. Cum a fost posibil asa ceva in Romania vrea sa vada si ministrul Economiei, Claudiu Nasui, care a anuntat marti ca va trimite Corpul de Control la una dintre cele mai inutile institutii de stat, care a cheltuit in .

Alerta meteo ANM. Mare atentie, romani. Vremea o ia razna, toti trebuie sa afle

Este alerta meteo de la Administratia Nationala de Meteorologie. Mare atentie, romani, intrucat vremea o ia razna, iar toti trebuie sa afle asta. Vremea o ia razna. Alerta meteo de la meteorologii ANM. Ce se intampla in urmatoarele ore Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis, luni dimineata, mai multe avertizari nowcasting de tip cod .

Delia, prima experienta neplacuta in 2021. Mesajul care spune totul, nu credea ca e posibil asa ceva

Dupa Zanzibar, Delia Matache a mers intr-o alta destinatie, dar se pare ca aceasta noua destinatie nu a fost chiar pe placul ei. Astfel ca dupa zilele de relaxare in prima destinatie, aceasta a mers catre o statiune turistica din Mexic, care nu s-a ridicat la asteptarile ei. Delia, prima experienta neplacuta in 2021 Si .

Persoanele decedate din Gorj, transportate cu Maserati la locul de veci. Altii mor sa se plimbe cu asa ceva

O firma de pompe funebre din municipiul Targu Jiu a achizitionat, la sfarsitul anului trecut, o masina mortuara marca Maserati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )