Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mare atentie! Usturoiul importat din China este toxic. Iata cum poate fi identificat

Antena3 Antena3,
Mare atentie! Usturoiul importat din China este toxic. Iata cum poate fi identificat

Usturoiul produs in China este toxic. Producatorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera cresterea legumelor si fructelor pe care le cultiva, scrie www. healthyfoodhouse. com,. continuă pe Antena3

Coreea de Nord a lansat 3 rachete balistice de pe coasta de est, in timpul summitului G20 din China

Coreea de Nord a lansat luni dimineata trei rachete balistice de pe coasta de est, in mare, a anuntat agentia sud-coreeana de presa Yonhap, citata de Associated Press. Lansarea vine ca o dovada de forta in marja summitului G20 din China, la care iau parte lideri din intreaga lume, inclusiv presedintele american Barack Obama, noteaza News. ro.

Incidente la summit-ul din China: Covor rosu pentru liderii lumii, nu si pentru Obama. Un agent chinez i-a certat pe jurnalistii americani (VIDEO)

Incidente la Summit-ul G20 din China, inca de la venirea sefilor de stat. Autoritatile chineze nu au folosit covorul rosu la sosirea presedintelui american Barack Obama si nici macar nu au pus la.

Obama se va intalni cu Putin in timpul summit-ului G20 din China

Presedintii Statelor Unite si Rusiei nu au discutat inca in marja summit-ului G20 din China, dar au cazut de acord sa aiba o intalnire separata, a declarat duminica secretarul de presa al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agentia rusa TASS.

Fondurile Carlyle si TPG vor sa preia resturantele McDonald 's din China si Hong Kong

Fondurile americane de private equity Carlyle Group si TPG Capital s-au aliat fiecare cu o companie chineza de stat pentru a depune o oferta de preluare a lanturilor de restaurante de tip fast-food McDonald 's din Hong Kong si China continentala, intr-o tranzactie a carei valoare ar urma sa se situeze intre 2 si 3 miliarde de dolari, au declarat pentru Reuters mai multe surse din apropierea acestui dosar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )