Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea actrita A MURIT! Din pacate, medicii nu au putut sa o SALVEZE (FOTO)

B1 B1,
Marea actrita A MURIT! Din pacate, medicii nu au putut sa o SALVEZE (FOTO)

Actrita Barbara Harris s-a stins din viata la varsta de 83 de ani. Aceasta suferea de cancer pulmonar. Printre filmele celebre ale actritei se numara originalul Freaky Friday, lansat in 1976, si filmul. continuă pe B1

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: Este vorba de fostul primar Viorel Lis... Sotia sa, Oana Lis, e DEVASTATA...

Momente grele pentru ViorelLis. Fostul edil al Capitalei a fost internat mai mult timp la o clinica bucuresteana, dar, din pacate, de cand s-a intors de la spital, el se confrunta cu noi.

Nu mai e niciun dubiu! ANUNT DEVASTATOR pentru fanii lui Michael Schumacher. Din pacate, fostul pilot ...

Din pacate, vestile nu sunt deloc bune in privinta starii de sanatate a lui Michael Schumacher. in ultima vreme au circulat mai multe zvonuri despre starea fostului pilot, dar ceea ce este cert e faptul ca.

Da, este adevarat! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Cantaretul Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, a dezvaluit ca se confrunta cu probleme de inima, la fel ca si regretatul sau tata. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,.

Se CONFIRMA: Medicii au facut anuntul TRIST... Din pacate, este vorba de indragitul chef Catalin Scarlatescu...

Concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. A muncit mai multe ore, nu s-a odihnit, iar lucrul acesta a lasat urme vizibile. Angie Moisescu a postat o.

COSMAR in lumea manelelor! E DRAMA vietii pentru REGELE Nicolae Guta! Din pacate trebuie sa RENUNTE

Fiul celebrului manelist Nicolae Guta s-a ales zilele trecute cu un dosar penal, dupa ce nu a oprit la semnele agentilor politiei rutiere! A urmat apoi o urmarire ca in filme, pana cand acesta a putut fi tras pe.

TRAGEDIE cumplita in lumea filmului! A fost gasit MORT intr-o camera de hotel! Din pacate este vorba despre marele actor...

Moartea lui David Carradine a ramas unadintre cele mai tragice disparitiicare au cutremuratHollywoodul. Actorul in varsta de 72 de ani a murit in 2009 in conditii suspecte intr-o camera de.

Vestea trista a fost facuta: Din pacate este vorba de celebrul Marilyn Manson. Totul s-a intamplat pe scena. Mii de fani sunt in lacrimi... (VIDEO)

Celebrul cantaret Marilyn Manson si-a incheiat brusc un concert pe care il sustinea la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din Texas, sambata seara, dupa ce i s-a facut rau pe scena. Potrivit presei.

Retrageri in masa din Masonerie dupa ce DNA a intentat un proces impotriva a doi membri ai Asociatiei `Marea Loja Nationala din Romania`

Asociatia Marea Loja Nationala din Romania MLNR) se confrunta cu un val de plecari. Peste 2. 000 de membri ai acesteia, cei mai multi dintre ei functionari publici, au parasit MLNR dupa ce, in 2017,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )