Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie va acorda 1 miliard de lire sterline pentru infiintarea unei banci de stat care sa ajute IMM-urile

B1 B1,
Marea Britanie va acorda 1 miliard de lire sterline pentru infiintarea unei banci de stat care sa ajute IMM-urile

Marea Britanie a anuntat ca va aloca un miliard de lire sterline pentru a crea o noua banca de stat care va avea rolul de a ajuta interprinderile sa se finanteze, transmite AFP. Noua banca va ajuta astfel. continuă pe B1

Guvernul britanic aloca 1 miliard de lire sterline pentru crearea unei banci de stat care sa ajute intreprinderile

Guvernul britanic a anuntat astazi ca va aloca un miliard de lire sterline pentru crearea unei noi banci de stat care sa ajute intreprinderile sa se finanteze, informeaza AFP, conform surselor de presa.

Marea Britanie: Guvernul aloca 1,2 miliarde de euro pentru crearea unei banci de stat care sa ajute intrepriderile

Guvernul britanic a anuntat luni ca va aloca un miliard de lire sterline aproximativ 1,2 miliarde de euro) pentru crearea unei noi banci de stat care sa ajute intreprinderile sa se finanteze, informeaza AFP.

Marea Britanie si Canada vor avea misiuni diplomatice comune in strainatate.

Marea Britanie si Canada vor infiinta misiuni diplomatice comune in lume, va anunta in curand ministrul britanic de externe, William Hague, potrivit BBC, citat de Agerpres. Seful diplomatiei britanice va face publice detaliile acestei colaborari dupa intalnirea de luni, de la Ottawa, cu omologul sau canadian John Baird. Scopul este de a extinde prezenta diplomatica in locuri unde nici Londra si nici Ottawa nu au ambasade. Acestui aranjament privind misiunile diplomatice comune s-ar putea .

Marea Britanie deschide in 2013 o ancheta privind cauzele mortii fostului agent rus Alexandr ...

La sase ani de la moartea fostului agent rus Alexandr Litvinenko, otravit cu poloniu la Londra, justitia britanica va deschide o ancheta destinata stabilirii cauzelor exacte ale decesului, anul viitor, informeaza AFP, potrivit HotNews. ro. Termenul pentru acest tip de ancheta este inquest. Ancheta este menita sa stabileasca circumstantele exacte ale unui deces in caz de moarte violenta sau care nu a putut fi explicata. Realizata in paralel cu ancheta politieneasca, ea nu este urmata de un .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )