Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marea Britanie amana ridicarea restrictiilor anuntata pentru 1 august. Johnson: Trebuie sa apasam pedala de frana

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie amana ridicarea restrictiilor anuntata pentru 1 august. Johnson: Trebuie sa apasam pedala de frana

In urma cresterii din nou a noilor cazuri de COVID-19 guvernul britanic a decis sa amane cu cel putin doua saptamani urmatoarea etapa a relaxarii restrictiilor antiepidemice, care era prevazuta pentru sambata. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Noi masuri restrictive in Anglia Bilantul global al imbolnavirilor se apropie de 17,5 milioane

Numarul total al imbolnavirilor la nivel global a ajuns vineri la 17. 111 cazuri, potrivit worldometers. info. Dintre acestea, 10. 631 sunt pacienti vindecati, in timp ce 676. 759 de oameni si-au pierdut viata in lupta cu noul coronavirus. -------------20:07 UE rezerva 300 de milioane de doze ale unui potential vaccin anti-COVID-1919:28 Studiu: Cum a contribuit la raspandirea coronavirusului in lume o calatorie in Italia18. 56 Exista putine motive medicale pentru a nu purta o masca de protectie 18. 12 Marea Britanie amana ridicarea restrictiilor anuntata pentru 1 august.

Marea Britanie amana viitoarea etapa de relaxare a masurilor

Guvernul britanic a decis sa amane cu cel putin doua saptamani viitoarea faza a iesirii din izolare in Anglia - prevazuta sambata prin redeschiderea cazinourilor, jocului de popice, patinoarelor si salilor de spectacol -, din cauza unei cresteri a contaminarii cu noul coronavirus si sa impuna purtarea mastii de protectie la muzeu, cinematograf si in lacasurile de cult, a anuntat vineri premierul Boris Johnson, conform AFP.

Coronavirus: Marea Britanie a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii excesive dintre tarile europene

Marea Britanie s-a confruntat cu cea mai mare mortalitate exesiva inregistrata in Europa de la inceputul pandemiei declansate de noul coronavirus, in timp ce alte tari, precum Spania, au cunoscut varfuri mai marcate si mai localizate, a raportat joi un studiu britanic realizat pe 21 de tari europene, relateaza AFP si Reuters.

Ambasadorul chinez la Londra a amenintat Marea Britanie

Ambasadorul chinez la Londra a amenintat azi Marea Britanie, intr-un limbaj deloc diplomatic, ca nu are niciun viitor daca se decupleaza de statul comunist, conform Reuters.

China a inceput sa ameninte pe fata Marea Britanie: Nu mai aveti niciun viitor daca ne dati deoparte. Veti plati

Ambasadorul chinez la Londra a amenintat joi Marea Britanie, intr-un limbaj deloc diplomatic, ca nu are niciun viitor daca se decupleaza de statul comunist, transmite Reuters.

SoftOne se extinde pe piata software din Marea Britanie

SoftOne Technologies, membru al grupului de investitii grecesc Olympia Group, face un pas important spre extinderea solutiilor sale dincolo de regiunea Europei de Sud-Est si intra in piata software din Marea Britanie, anunta un comunicat de presa remis astazi.

VIDEO Scandal urias in Marea Britanie: capre batute la o ferma plang de durere

Un scandal urias a fost declansat in Marea Britanie dupa ce o filmare cu camera ascunsa, de la o ferma de capre, a fost data publicitatii. Acest video prezinta imagini de o cruzime rara, in care animalele urla de durere cand sunt sunt batute si agresate. Trei mari lanturi de supermarketuri au retras imediat de la vanzare laptele de capra ce provenea de la ferma respectiva.

Brexitul scumpeste studiile in Marea Britanie

Dupa Brexit, tuturor candidatilor li se vor aplica taxe de studenti internationali. Pana acum, ajungeau pana la 9. 250 lire sterlinean pentru programele de licenta si chiar 20. 000 de lire pentru programele de masterat, conform digi24.

Proxenetii romani care au socat Marea Britanie: 31 de ani de puscarie pentru ce i-au facut unei gravide

Ilcic Dumitru 19 ani) si fratele sau Ioan 24 de ani) au fost condamnati la un total de 31 de ani de inchisoare pentru ca au fortat o tanara sa se prostitueze chiar si dupa ce aceasta a ramas insarcinata. Obtineau circa 1. 000 de lire sterline pe zi de la femeia pe care o terorizau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )