Libnet.ro
UNICEF

13:45

Marea Britanie a anuntat ca va gazdui Summitul G7 in luna iunie in Cornwell

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie a anuntat ca va gazdui Summitul G7 in luna iunie in Cornwell

Marea Britanie intentioneaza sa gazduiasca urmatorul summit G7 in perioada 11-13 iunie, care va fi primul de la inceputul pandemiei si dupa preluarea mandatului in SUA de catre presedintele Joe Biden, conform unui anunt de sambata al guvernului britanic, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Danemarca a inregistrat 256 de cazuri de infectare cu tulpina de SARS-CoV-2 descoperita in Marea Britanie

Danemarca a inregistrat 256 de cazuri de infectare cu B177, o tulpina a coronavirusului mai contagioasa, descoperita initial in Marea Britanie, au anuntat autoritatile sanitare daneze, potrivit Reuters.

Marea Britanie impune obligativitatea carantinei pentru toti calatorii care vin din strainatate

Marea Britanie a anuntat vineri ca va impune incepand de luni, pe langa obligativitatea prezentarii unui test negativ COVID-19, si respectarea unei perioade de carantina in cazul tuturor calatorilor care sosesc din strainatate, punand capat exceptiilor acordate anumitor tari, cu scopul de a evita contaminarea cu noile variante ale virusului, informeaza AFP.

Ce se intampla cu virusul covid-19 in Marea Britanie. Vestea neasteptata, englezii au facut anuntul

Marea Britanie ar putea castiga lupta cu noul coronavirus. Asta dupa ce infectiile zilnice din Marea Britanie au scazut cu 7% intr-o saptamana. Potrivit cifrelor, cazurile au scazut in fiecare grupa de varsta, cu exceptia celor de peste 80 de ani. Ce se intampla cu virusul Covid-19 in Marea Britanie Marea Britanie intoarce valul asupra .

Sunt eficiente vaccinurile impotriva noilor tulpini ale coronavirusului din Marea Britanie si Africa? Ce spun cei de la Pfizer- BioNtech

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer si BioNTech functioneaza impotriva mutatiilor aparute la cele doua variante de coronavirus detectate initial in Marea Britanie si Africa de Sud, dupa cum au indicat.

Peste un milion de imigranti au parasit Marea Britanie in perioada pandemiei

Pandemia de COVID-19 a determinat un exod al imigrantilor din Marea Britanie in ceea ce pare a fi cea mai dramatica scadere a populatiei de la cel de-al Doilea Razboi Mondial incoace, potrivit unei analize statistice a datelor oficiale, relateaza Financial Times.

Avionul cu infractori romani din Marea Britanie a aterizat in tara. Ne-am intors ca sa furam

Un avion cu 30 de romani care au fost condamnati in Marea Britanie pentru diferite fapte a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Cei mai multi spun ca au ajuns in inchisoarile englezilor pentru mici infractiuni.

Obligativitatea de a prezenta un test negativ pentru COVID-19 la intrarea in Marea Britanie, amanata pentru luni, 18 ianuarie

Obligativitatea de a prezenta un test negativ pentru COVID-19 pentru calatorii care intra in Marea Britanie, ce urma sa intre in vigoare vineri dimineata, a fost amanata pentru luni 18 ianuarie, a informat ministrul transporturilor, Grant Shapps, pe contul sau de Twitter, relateaza EFE, citata de Agerpres.

Europarlamentar USR-PLUS: Muncitorii sezonieri romani din Marea Britanie platesc o taxa de 55 de lire de care sunt scutiti lucratorii din alte state UE

Romanii care doresc sa lucreze temporar in Marea Britanie platesc o taxa de 55 de lire care nu este aplicata si la muncitori sezonieri din alte state ale Uniunii Europene, spune europarlamentarul USR-PLUS Dragos Pislaru, fost ministru al muncii in guvernul Ciolos.

O romanca din Marea Britanie, prima pacienta care a primit un tratament nou pentru COVID-19

O romanca este prima persoana care a primit un tratament nou pentru COVID-19, testat de Marea Britanie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )