Libnet.ro
UNICEF

11:31

Marea Britanie a aprobat vaccinul PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie a aprobat vaccinul PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga

Marea Britanie a devenit prima tara din lume care a aprobat vaccinul anti-Covid-19 al PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga, informeaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie, prima tara din lume care a aprobat vaccinul PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga

Marea Britanie a devenit prima tara din lume care a aprobat vaccinul anti-Covid-19 al PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga, informeaza BBC.

Marea Britanie a aprobat vaccinul anti-Covid-19 produs de Pfizer - BioNTech

Marea Britanie devine prima tara din lume care a aprobat vaccinul Pfizer BioNTech pentru utilizare.

Marea Britanie a devenit prima tara din lume care autorizeaza vaccinul de la Pfizer si BioNTech impotriva COVID-19

Regatul Unit a devenit prima tara din lume care autorizeaza vaccinul anti-coronavirus de la Pfizer si BioNTech pentru utilizare pe scara larga, transmite BBC. MHRA, autoritatea britanica de reglementare in.

The Guardian: Romancele, traficate la scara industriala in Marea Britanie. Profituri de milioane de lire pentru sefii gruparilor criminale

Cazul victimelor traficului de persoane provenite din Romania si exploatate in Marea Britanie a atra astntia presei din Regat, publicatia The Guardian dedicand un material victimelor tacute. Acum trei.

Brexit. Marea Britanie a deschis aplicatiile pentru vize de munca in Regatul Unit dupa 1 ianuarie 2021

Noul sistem pentru imigratie va fi simplu, eficient si flexibil , a promis secretarul de stat pentru afaceri interne Priti Patel. incepand de marti, cetatenii straini, inclusiv din UE, vor putea aplica pentru viza de munca in Marea Britanie, relateaza BBC.

UE critica dur Marea Britanie pentru graba cu care a aprobat vaccinul Pfizer Raspunsul Londrei

Uniunea Europeana a criticat Marea Britanie pentru aprobarea rapida a vaccinului PfizerBioNTech contra Covid-19, blocul comunitar spunand ca procedura sa este mai amanuntita, transmite Reuters.

Marea Britanie, prima tara din lume care aproba vaccinul PfizerBioNTech. Acesta va fi disponibil in tot Regatul Unit saptamana viitoare

Marea Britanie a anuntat miercuri dimineata ca a aprobat administrarea vaccinului dezvoltat de PfizerBioNTech si ca inocularea va incepe saptamana viitoare, transmite Reuters.

Marea Britanie, pe cale sa devina prima tara care aproba vaccinul anti-coronavirus Pfizer. Acesta va fi autorizat peste cateva zile, iar livrarile vor incepe imediat

Marea Britanie este pe cale sa aprobe, saptamana viitoare, vaccinul anti-Covid-19 dezvoltat de BioNTech si Pfizer, iar livrarile vor incepe la cateva ore dupa autorizare, potrivit Financial Times si Reuters.

Marea Britanie pregateste primele imunizari cu vaccin anti-Covid-19

Marea Britanie va aproba saptamana viitoare vaccinul pentru Covid-19 produs de companiile Pfizer si .

Marea Britanie interzice echipamentele Huawei

Operatorii telecom din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa instaleze echipamente produse de chinezii de la Huawei incepand cu luna septembrie a anului viitor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )