Libnet.ro
UNICEF

05:00

Marea Britanie: O asistenta medicala, arestata dupa ce a fost acuzata ca a omort opt bebelusi

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: O asistenta medicala, arestata dupa ce a fost acuzata ca a omort opt bebelusi

O asistenta medicala din Marea Britanie a fost arestata fiind suspectata ca a ucis opt bebelusi si ca a incercat sa omoare alti sase dupa o investigatie la o sectie de neonatologie din nordul Angliei, a spus politia marti, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Cazul Skripal. Atacul din Marea Britanie impotriva fostului dublu agent rus ar fi fost comis de doi asasini, protejati acum de Vladimir Putin

Atacul cu substanta neurotoxica noviciok impotriva fostului dublu agent rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia ar fi fost comis de doi asasini care au actionat la ordinul Kremlinului. La aceasta concluzie a ajuns politia britanica. Potrivit celor de la Scotland Yard, cei doi se afla acum in Rusia, sub protectia lui Vladimir Putin, relateaza The Sun.

Caz socant intr-un spital. O asistenta medicala a fost arestata pentru uciderea mai multor bebelusi

O asistenta medicala din Marea Britanie a fost arestata fiind suspectata de uciderea a opt bebelusi si ca a incercat sa ucida alti sase, in urma unei investigatii ce a avut loc la o maternitate din nordul.

Viktoria, nepoata fostului spion rus Skripal, otravit in Marea Britanie, candideaza la alegerile locale din Rusia

Viktoria Skripal, nepoata fostului spion rus care a fost otravit alaturi de fiica lui in Marea Britanie, Serghei Skripal, candideaza la alegerile locale din Rusia. Alegerile au loc anul acesta, conform site-ului.

Trump a trimis scrisori mai multor state membre NATO, printre care si Marea Britanie, pentru a creste cheltuielile n domeniul Apararii

Administratia Trump a inclus Marea Britanie, cel mai loial aliat al Washingtonului in razboaiele din Irak si Afganistan, printre tarile carora le-a trimis scrisori pentru a le mustra pentru ca investesc prea putini bani in Aparare, relateaza Reuters. Printre liderii statelor membre NATO care au primit scrisori pentru a majora cheltuielile in domeniul Apararii se mai afla Germania, Norvegia, Canada si Belgia.

Marea Britanie va interzice terapia de conversie pentru persoanele din comunitatea LGBT

Marea Britanie a anuntat marti un plan de actiune pentru a combate discriminarea fata de comunitatea LGBT lesbiene, gay, bisexual, transgender) care include si o legislatie prin care se va interzice terapia de conversie, scrie AFP, potrivit News. ro.

Data la care UE ar putea semna acordul de Brexit cu Marea Britanie

Oficialii UE si-au pierdut toate sperantele ca acordul de Brexit cu Marea Britanie va putea fi semnat la Consiliul European din luna octombrie, relateaza cotidianul The Independent, citand surse din cadrul Uniunii.

UE nu crede ca acordul cu Marea Britanie privind Brexit va putea fi semnat pna n octombrie (presa)

Oficialii UE si-au pierdut toate sperantele ca acordul de Brexit cu Marea Britanie va putea fi semnat la Consiliul European din luna octombrie, relateaza cotidianul britanic The Independent, citand surse din cadrul Uniunii Europene, scrie Mediafax.

Incredibil ce au descoperit autoritatiile intr-o casa din Marea Britanie! Nu au stiut ce sa faca: Apareau de pretutindeni...

Autoritatiile britanice au descoperite 82 de catei chihuahuaintr- o casa care arata ca lovita de cutremur dupa ce politia a fost chemata la fata locului sa investigheze un deces. RSPCA, o.

O tara a fost acuzata ca i-a furat norii altei tari

Un general iranian a acuzat luni Israelul ca manipuleaza norii pentru a impiedica ploaia sa cada in Iran si a vorbit despre un furt de nori pe teritoriul tarii sale. Informatia a fost insa dezmintita de.

Vremea ca arma. O tara a fost acuzata ca i-a furat norii altei tari

Un general iranian a acuzat luni Israelul ca manipuleaza norii pentru a impiedica ploaia sa cada in Iran si a vorbit despre un furt de nori pe teritoriul tarii sale. Informatia a fost insa dezmintita de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )