Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Cap de galeata si Fata de pubela cei mai ciudati adversari ai lui Boris Johnson in alegeri

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Cap de galeata si Fata de pubela cei mai ciudati adversari ai lui Boris Johnson in alegeri

Concurenta se anunta acerba pentru premierul Boris Johnson in sondaje, sfidat in circumscriptia sa de un tanar laburist activ, dar si de personaje extravagante precum Lordul Cap de galeata si contele Fata de pubela. Nu este vorba despre o carte pentru copii, ci de lista oficiala a candidatilor pentru circumscriptia Uxbridge, la vest de Londra, potrivit La Libre, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Un profesor din Marea Britanie ia atitudine in problematica tigarilor electronice. Ce spune despre vapat

De cand au aparut tigarile electronice pe piata si au inceput sa devina din ce in ce mai populare in randul oamenilor, s-a pus de nenumarate ori problema despre cat de nocive ar fi acestea in comparatie cu cele clasice. Ei bine, Linda Bauld, profesor la Institutul Usher din Marea Britanie, a luat atitudine in .

UE vrea sa extinda drepturile de clearing pentru Marea Britanie

Uniunea Europeana intentioneaza sa extinda accesul clientilor din blocul comunitar la casele de clearing cu sediul in Marea Britanie dincolo de martie 2020, pentru a acorda industriei financiare mai mult timp sa se pregateasca de Brexit, a afirmat vineri comisarul european pentru servicii financiare, Valdis Dombrovskis, transmite Reuters, conform Agerpres.

O grupare criminala ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie. Ce s-a intamplat la scurt timp

O grupare criminala care ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie, a fost destramata printr-o actiune comuna a politiilor din cele doua tari. 17 persoane au fost.

TOP Billboard: Care sunt cei mai buni cantareti din toate timpurile VIDEO

Pentru a marca 125 de ani de la infiintarea Billboard, prestigioasa revista de profil a publicat un top al celor mai buni 125 de cantareti din toate timpurile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )