Libnet.ro
UNICEF

00:07

MAREA BRITANIE: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor, din mai 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor, din mai 2008

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada februarie - aprilie 2019, in timp ce rata somajului s-a mentinut la cel mai redus nivel din 1975, arata datele publicate astazi de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Criza din Moldova: mai multe tari europene si-au anuntat sustinerea pentru noul Parlament, printre care Franta, Germania si Marea Britanie

Franta, Germania, Marea Britanie, Polonia si Suedia si-au anuntat luni sustinerea pentru Parlamentul republicii Moldova, scrie AFP.

MAREA BRITANIE: Zece candidati s-au inscris oficial in cursa pentru conducerea Partidului Conservator

Zece candidati s-au inscris oficial in cursa pentru conducerea Partidului Conservator din Marea Britanie si automat pentru functia de premier, informeaza BBC.

DACA NU VA PLATI SUMA PREVAZUTA IN ACORDUL BREXIT Marea Britanie nu va fi in default

Marea Britanie nu va fi in default daca nu va plati Uniunii Europene suma de 39 de miliarde de lire sterline promisa de Londra in negocierea acordului pentru Brexit, au apreciat agentiile de rating, cu toate ca juristii avertizeaza ca acest lucru ar fi extrem de daunator, transmite Reuters.

Au fost in vacanta in Grecia si apoi s-au intors cu avionul in Marea Britanie. O mama a realizat ca fiul ei cu autism lipsea abia dupa ce a ajuns acasa

O femeie a realizat ca a si-a lasat copilul cu autism pe aeroportul din Grecia abia dupa ce a aterizat in Marea Britanie. Nicola Purdy, in varsta de 48 de ani, s-a intors in Cardiff saptamana.

Marea Britanie. Zece candidati s-au inscris oficial in cursa pentru conducerea Partidului Conservator VIDEO

Zece candidati s-au inscris oficial in cursa pentru conducerea Partidului Conservator din Marea Britanie si automat pentru functia de premier, informeaza BBC.

Criza din Moldova: 5 mari tari europene, printre care Germania, Franta si Marea Britanie, sustin Parlamentul de la Chisinau

Franta, Germania, Marea Britanie, Polonia si Suedia au anuntat luni ca sustin Parlamentul republicii Moldova, scrie AFP.

Germania, Marea Britanie si Franta raman fidele acordului nuclear cu Iranul! Trump a retras SUA din intelegere, in 2018, indemnand partenerii euroatlantici sa faca la fel

Heiko Maas, seful diplomatiei germane, a anuntat ca Marea Britanie, Franta si Germania sunt hotarate sa-si pastreze angajamentele din acordul nuclear incheiat intre Iran si puterile globale, adaugand ca.

Marea Britanie semneaza un acord post-Brexit de comert liber cu Coreea de Sud

Coreea de Sud si Marea Britanie au semnat un acord initial de comert liber, cu scopul de a mentine aranjamentele comerciale existente, post-Brexit, scrie BBC News.

Aerotrenul, mai rapid ca TGV-ul: ce s-a intamplat cu Hyperloop-ul anilor `60

Francezii au fost intotdeauna amatori de viteza, dar nu toate proiectele lor au dainuit in timp. Aerotrenul era mai rapid decat TGV-ul, dar multi nici macar nu stiu ca a existat. Aerotrenul a fost inventia inginerului francez Jean Bartin si, prin intermediul unui sistem de propulsie pe perne de aer, atingea viteze de 400 km/h.

Forbes: Lionel Messi, cel mai bine platit sportiv al planetei - Argentinianul este urmat de Cristiano Ronaldo si Neymar

Argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona a fost sportivul cel mai bine platit din lume, in perioada iunie 2018-iunie 2019, potrivit Forbes. Jucatorul argentinian, care urca in premiera pe primul loc, dupa ce anul trecut a fost al doilea dupa boxerul Floyd Mayweather, a fost urmat de alti doi fotbalisti, portughezul Cristiano Ronaldo de la Juventus si brazilianul Neymar de la PSG.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )