Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marea Britanie: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor din ultimul deceniu

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor din ultimul deceniu

Marea Britanie vede Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor din ultimii 11 ani, arata datele pub. continuă pe România Liberă

DATE IEA PENTRU PRIMELE SASE LUNI DIN 2019: Cererea globala de petrol, in cel mai lent ritm de crestere de dupa 2008

Cererea globala de petrol a inregis-trat, in primul semestru din acest an, cel mai lent ritm de crestere incepand de la criza financiara din 2008, pe fondul sporirii semnelor de scadere a activitatii economice pe plan global si al escaladarii tensiunilor comerciale dintre SUA si China, se arata intr-un raport publicat, vineri, de Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Fenomen mai putin obisnuit in Marea Britanie: apele unui rau au devenit turcoaz

Apa unui rau din Marea Britanie a devenit turcoaz. Autoritatile iau in considerare contaminarea acestuia cu o substanta misterioasa, cu proprietati toxice.

Trumpvrea sa se alieze cu Marea Britanie impotriva Chinei

Donald Trump vrea ca Marea Britanie sa iasa cu succes din Brexit, cu sau fara acord cu UE si sa incheie un acord de liber schimb cu Regatul Unit, cerand in schimb sprijin pentru o pozitie mai ferma impotriva grupului chinez de telecomunicatii Huawei.

MINISTERUL APARARII: Marea Britanie va dezvolta un sistem de aparare bazat pe laser

Ministerul Apararii din Marea Britanie a anuntat ca a inceput sa dezvolte un sistem de aparare bazat pe laser si arme pe unde radio, numite generic DEW Direct Energy Weapons).

Crestere de preturi de peste 20%. Ce alimente s-au scumpit cel mai mult in primele sapte luni ale anului 2019

Preturile de consum in luna iulie 2019 au explodat, comparativ cu luna iulie 2018. in primele sapte luni ale anului curent, cresterile de preturi pentru doua alimente consumate des de romani au fost de peste 20%. Crestere de preturi de peste 20% Conform datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS), rata de inflatie .

Xiaomi Mijia M365, sau cum sa iti faci drumul zilnic catre munca mai rapid si mai placut (TECH REVIEW)

Poti vedea Xiaomi M365 peste tot in Bucuresti, fiind cel mai raspandit model de trotineta electrica. De ce o foloseste atat de multa lume si care sunt principalele puncte de atractie ale acestei trotinete, in randurile urmatoare.

Japonezii au cel mai tare pasaport. Acesta le permite vizitarea a 190 de state fara viza. Romania a coborat un loc in clasament, ca urmare a ascensiunii sud-coreenilor. Cel mai mare avans il are pasaportul Emiratelor Arabe

Cel mai tare pasaport ramane cel al japonezilor, potrivit editiei pe 2019 a Raportului realizat de Henley Partners, raport care calculeaza numarul de state pe care cetatenii unei tari le pot vizita fara sa solicite viza. Raportul, care se actualizeaza anual incepand din 2006, mai arata ca japonezii pot calatori in 190 de state fara a cere vize. Japonia este urmata de Singapore si Coreea de Sud care a urcat 7 pozitii fata de anul trecut) tari ai caror cetateni pot intra fara probleme in 189 de state, dupa care urmeaza Franta 188 destinatii fara viza). Romania se afla pe locul al 19-lea in acest clasament mai jos cu o pozitie, ca urmare a avansului Coreei de Sud), romanii putand vizita 169 de state fara a avea nevoie de viza.

Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Pretul aurului a atins, in aceasta dimineata, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, din cauza incertitudinilor legate de escaladarea conflictului comercial dintre SUA si China.

Simona Halep si obiectivele urmatoarei perioade: Mai multe Grand Slam-uri, sa inchei anul ca numarul unu. Dar cel mai mare este Olimpiada, vreau o medalie acolo

Aflata la Cincinnati acolo unde se pregateste si alaturi de Darren Cahill), Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre planurile pe care le are pentru urmatoarea perioada din tenis. Simona si-a propus urmatoarele: Mai multe Grand Slam-uri, daca e posibil, sa inchei anul ca numarul unu. Dar cel mai mare este Olimpiada, vreau o medalie acolo.

Pregatiri pentru Ziua Marinei. Marinarii militari anunta ca va avea loc cel mai mare exercitiu naval de pana acum

Incep pregatirile pentru Ziua Marinei. Statul major al Fortelor Navale pune la punct zilele acestea cel mai mare spectacol naval al anului. Pe 15 august marinarii isi serbeaza ziua, asigurand un show de zile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )