Libnet.ro
UNICEF

16:31

Marea Britanie cere o reuniune a Consiliului de Securitate ONU privind cazul Skripal

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie cere o reuniune a Consiliului de Securitate ONU privind cazul Skripal

Marea Britanie a cerut o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre atacul neurotoxic ce l-a vizat pe fostul spion rus Serghei Skripal, dupa ce autoritatile au condamnat doi cetateni rusi pentru incident, relateaza site-ul agentiei Dpa, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Erdogan: O ofensiva a trupelor lui Assad impotriva provinciei Idlib va provoca un masacru. SUA au convocat o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU

O ofensiva impotriva provinciei Idlib, ultimul mare bastion rebel din Siria, va duce la un masacru, a apreciat marti presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, citat de cotidianul Hurriyet si agentia de presa Reuters.

Marea Britanie intentioneaza sa introduca n legislatie acordul prezumat privind donarea de organe. BBC a prezentat povestea unui barbat care asteapta de 9 ani un transplant de cord

Guvernul britanic intentioneaza sa introduca in legislatie acordul prezumat privind donarea de organe, ceea ce ar insemna ca toate persoanele de peste 18 ani devin potentiali donatori de organe in momentul in care ajung in moarte cerebrala, exceptand cazurile cand acestia specifica in mod clar, in timpul vietii, ca nu doresc sa isi doneze organele dupa moarte. BBC a publicat luni, in debutul Saptamanii Donarii de Organe, povestea unui barbat care asteapta de 9 ani un transplant de cord.

Cum vor putea munci lucratorii sezonieri in Marea Britanie si dupa Brexit

Guvernul din Marea Britanie va testa un nou program prin care muncitorii sezonieri din agricultura vor putea continua sa lucreze in fermele britanice chiar si dupa Brexit, scrie Financial Times.

GRU, agentia de spioni ruseasca banuita ca ar fi in spatele tentativei de asasinat din Marea Britanie, cauta sa-si lase o ampreta globala

Marea Britanie a declarat miercuri ca doi oficiali din agentia de informatii a Rusiei, GRU, au incercat sa asasineze un fost agent rus in martie folosindu-se de o neurotoxina, relateaza Yahoo News.

Marea Britanie: Partidul Laburist adopta definitia internationala a antisemitismului

Partidul Laburist din Marea Britanie a adoptat marti definitia antisemitismului a Aliantei Internationale a Comemorarii Holocaustului IHRA,) scrie Politico.

STUDIU: Rata de sinucidere in randul medicilor a crescut in Marea Britanie din cauza plangerilor

Rata de sinucidere in randul medicilor din Marea Britanie a crescut din cauza plangerilor depuse de pacienti. Medicul britanic Clare Gerada sustine ca plangerile le distrug doctorilor stima de sine, chiar.

Marea Britanie il acuza pe Putin pentru atacul cu agentul neurotoxic Noviciok

Secretarul de stat britanic pentru securitate, Ben Wallace, l-a acuzat joi pe presedintele rus Vladimir Putin ca este in ultima instanta vinovat de atacul din martie cu agent neurotoxic Noviciok impotriva fostului spion rus Serghei Skripal si a fiicei sale in Anglia, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2624 seconds )