Libnet.ro
UNICEF

18:45

Marea Britanie cheltuie peste 300 MILIOANE de euro anual pentru elevii imigranti care nu stiu limba engleza

Antena3 Antena3,
Marea Britanie cheltuie peste 300 MILIOANE de euro anual pentru elevii imigranti care nu stiu limba engleza

Fondurile necesare predarii copiilor din scolile britanice care nu stiu limba engleza se ridica la peste 306 milioane de euro anual, cu peste 50 de milioane de euro mai mult decat in urma cu trei ani, din cauza. continuă pe Antena3

Marea Britanie cheltuie 306 milioane de euro anual pentru elevii imigranti care nu stiu engleza

Fondurile necesare predarii copiilor din scolile britanice care nu stiu limba engleza se ridica la peste 306 milioane de euro anual, cu peste 50 de milioane de euro mai mult decat acum trei ani, din cauza cresterii numarului de imigranti.

Suma record obtinuta in Marea Britanie dupa un divort

Omul de afaceri britanic Chris Hohn va trebui sa-i plateasca fostei sale sotii, Jamie Cooper-Hohn, 337 de milioane de lire 425 de milioane de euro), aceasta fiind cea mai mare suma obtinuta pana in prezent in Marea Britanie in cadrul unui proces de partaj dupa un divort .

Peste 10.000 de persoane, inclusiv romani, ar putea fi victimele sclaviei moderne in Marea Britanie

Intre 10. 000 si 13. 000 de persoane provenind din peste o suta de tari, inclusiv Romania, ar putea fi victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie, arata o analiza a Ministerului britanic de Interne, data publicitatii sambata, citata de BBC News Online.

Isterie de Black Friday, in SUA si Marea Britanie: Milioane de oameni s-au imbulzit in magazine pentru a prinde marile reduceri (VIDEO)

Isteria Black Friday a incins spiritele in orase din Statele Unite si Marea Britanie, in fata magazinelor care ofera reduceri. La Londra, mii de oameni s-au imbulzit de la primele ore pentru a prinde produsele la.

Aproximativ 13.000 de persoane, inclusiv romani, ar putea fi victimele scaviei moderne in Marea Britanie

Aproximativ 13. 000 de persoane ce provin din peste 100 de tari, inclusiv Romania, ar putea fi victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie, arata o analiza a Ministerului britanic de Interne, data.

Imigrantii romani din Marea Britanie ar putea obtine mult mai greu beneficii sociale

Imigrantii romani din Marea Britanie ar putea obtine mult mai greu beneficii sociale. Premierul David Cameron a anuntat un plan menit sa limiteze afluxul de imigranti in Marea Britanie. Astfel, cei care vin prima.

MAREA BRITANIE: David Cameron anunta VINERI noi restrictii pentru imigrantii din Uniunea Europeana

David Cameron, aflat sub presiunea curentului eurofob din Marea Britanie, va anunta vineri noi masuri pentru a limita accesul la indemnizatii sociale al imigrantilor care provin din Uniunea Europeana si va pleda pentru un termen de patru ani inainte ca imigrantii sa poata obtine anumite avantaje, precum reducerea impozitelor sau locuinte sociale.

Un lord din Marea Britanie vrea ca imigrantii sa fie intrebati de partea cui au luptat stramosii lor in razboi

Lordul Norman Tebbit, un politician conservator britanic, propune ca imigrantii care doresc sa vina in Marea Britanie sa fie intrebati de partea cui au luptat stramosii lor in timpul celui de-al Doilea Razboi.

VIDEO Actrita Jennifer Lawrence, care uraste sa cante, a debutat in topurile muzicale din Marea Britanie

Actrita Jennifer Lawrence a debutat in topurile muzicale din Marea Britanie cu piesa The Hanging Tree, a trupei The Lumineers, pe care o interpreteaza intr-o scena din cel mai noul film din franciza de succes The Hunger Games/ Jocurile foamei, noteaza BBC.

'Castelul de carti' al lui Putin incepe sa se prabuseasca: Extinderea gazoductului Nord Stream spre Marea Britanie a fost blocata

Extinderea gazoductului Nord Stream, care traverseaza Marea Baltica din Rusia pana in Germania si la care grupul rus Gazprom detine 51% din actiuni, spre Olanda si Marea Britanie a fost oprita, in urma divergentelor dintre Londra si Moscova cu privire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )