Libnet.ro
UNICEF

11:31

Marea Britanie: Conservatorii vor sa puna capat tratamentului preferential pentru imigrantii din UE dupa Brexit

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Conservatorii vor sa puna capat tratamentului preferential pentru imigrantii din UE dupa Brexit

Conservatorii premierului britanic Boris Johnson au declarat ca, din ianuarie 2021, vor pune capat tratamentului preferential pentru imigrantii proveniti din Uniunea Europeana, daca vor castiga alegerile parlamentare din decembrie. continuă pe Hotnews

Un profesor din Marea Britanie ia atitudine in problematica tigarilor electronice. Ce spune despre vapat

De cand au aparut tigarile electronice pe piata si au inceput sa devina din ce in ce mai populare in randul oamenilor, s-a pus de nenumarate ori problema despre cat de nocive ar fi acestea in comparatie cu cele clasice. Ei bine, Linda Bauld, profesor la Institutul Usher din Marea Britanie, a luat atitudine in .

Romani arestati in Marea Britanie. Tineau in sclavie 29 de femei

Politistii britanici au reusit destructurarea unei grupari de romani, care aduceau femei in Marea Britanie pentru prostitutie. Au fost efectuate 16 raiduri in Marea Britanie si 4 in Romania si au fost gas.

O grupare criminala ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie. Ce s-a intamplat la scurt timp

O grupare criminala care ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie, a fost destramata printr-o actiune comuna a politiilor din cele doua tari. 17 persoane au fost.

Donald Tusk: Brexitul va transforma Marea Britanie intr-un jucator de mana a doua

Marea Britanie va deveni dupa Brexit un jucator de mana a doua, incapabila sa concureze cu puteri ca Statele Unite, China sau Uniunea Europeana, a afirmat miercuri Presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Tragedie la Buzau. Trei copii mici au ramas fara tata dupa ce barbatul a hotarat sa-si puna capat zilelor

Tragedie cumplita in Robeasca, in Buzau. Trei copii au ramas orfani de tata si cu sechele majore, dupa ce tatal lor, un tanar in varsta de 34 de ani, si-a pus capat zilelor. Barbatul a facut un gest.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2375 seconds )