Libnet.ro
UNICEF

15:15

Marea Britanie: COVID-19 a topit averile miliardarilor britanici

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: COVID-19 a topit averile miliardarilor britanici

In 2020, pentru prima oara in peste zece ani, cele mai mari averi din Marea Britanie s-au diminuat din cauza pandemiei noului coronavirus, scrie duminica Sunday Times, potrivit Agerpres. Raportul anual privind cele mai mari 1. 000 de averi din Marea Britanie, pe care ziarul il publica anual din 1989, arata ca aceste persoane sau familii foarte bogate au pierdut 54 de miliarde de lire sterline 60 de miliarde de euro) in doar doua luni. Este pentru prima data din 2009 cand averea cumulata a acestor 1. 000 de locuitori bogati ai Marii Britanii a scazut. Peste jumatate din acestia au fost afectati. continuă pe Hotnews

Pandemia a topit averile miliardarilor. Pe ce loc a ajuns Regele electrocasnicelor

Pandemia a topit averile miliardarilor britanici, pentru prima data in ultimii zece ani acestea diminuandu-se considerabil, ceea ce a schimbat total topul celor mai bogati oameni de afaceri din UK, scrie Daily Mail.

Marea Britanie: pandemia, prilej pentru a reinnoda traditia dupa 18 ani

Pandemia de coronavirus este pe cale sa reinvie dupa 18 ani Campionatele Nationale de Tenis in Marea Britanie. Forul guvernator al sportului-alb din Regat doreste sa profite de lipsa competitiilor la nivel international pentru a reimprospata calendarul competitional intern.

Lupte intre clanurile de romani, pe strazile din Marea Britanie. Localnicii cer interventia armatei

Zeci de oameni s-au luat la bataie pe strada, in orasul Sheffield din Marea Britanie, spre furia localnicilor, care sunt revoltati ca nu este respectata distantarea sociala.

CORONAVIRUS: Marea Britanie raporteaza 170 noi decese, cel mai scazut nivel din martie

Autoritatile sanitare britanice au raportat duminica 170 noi decese de COVID-19, cea mai mica cifra de la impunerea in martie a masurilor de izolare, relateaza EFE.

Manifestatii impotriva restrictiilor in Polonia, Germania, Elvetia si Marea Britanie, instigate prin campanii de dezinformare din Rusia

In ultimele zile, in mai multe state europene au avut loc mai multe protesteste fata de restrictiile impuse pentru combatere Pandemiei Covid-19. Presa germana scrie ca acestea au fost instigate, prin campanii de dezinformare, sustinute din Rusia, mai ales prin retelele sociale.

Manifestatii impotriva restrictiilor impuse de Guverne au avut loc si in Polonia, Elvetia, Marea Britanie si Germania

Politia poloneza a oprit sambata o manifestatie antiguvernamentala in capitala Varsovia, unde manifestantii au denuntat incalcarea drepturilor si libertatilor civice, dar si masurile de sustinere a economiei, considerate insuficiente in vremea pandemiei.

Coronavirus. Aproape 470 de morti in ultimele 24 de ore in Marea Britanie

Ministerul britanic al Sanatatii a anuntat, sambata, ca 34. 466 de persoane testate pozitiv cu coronavirus in Regatul Unit au murit. Fata de bilantul anuntat vineri, cel de acum cuprinde inca 468 de decese.

Relatia post-Brexit. Impas dupa a treia runda de negocieri intre UE si Marea Britanie

Britanicii si europenii si-au exprimat din nou dezamagirea vineri, la finalul celei de a treia runde de negocieri, saptamana aceasta, cu privire la relatia de dupa Brexit, negocieri tot mai tensionate si cu un rezultat incert, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )