Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie a depasit pragul de 73.000 de decese cauzate de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie a depasit pragul de 73.000 de decese cauzate de coronavirus

Guvernul britanic a raportat, joi, 964 de noi decese cauzate de coronavirus, ceea ce inseamna ca Marea Britanie a ajuns la un total de 73. 512 persoane care au murit dupa ce s-au infectat cu Covid-19. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Numar record de noi contaminari cu SARS-CoV-2. Bilantul deceselor a depasit pragul de 71.500

Marea Britanie a inregistrat marti un numar record de noi contaminari cu SARS-CoV-2, cu peste 11. 000 mai mult fata de ziua precedenta, au anuntat autoritatile.

Africa de Sud a depasit pragul de 1 milion de cazuri

Africa de Sud a devenit prima tara de pe continentul african care a depasit pragul de 1 milion de cazuri de coronavirus, informeaza DPA.

Noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie nu a fost identificata, deocamdata, pe teritoriul Romaniei - raport preliminar MedLife

In urma unei analize, efectuata de catre specialistii MedLife, a peste 60 de genomuri SARS-CoV-2, provenite din Brasov, Cluj, Timisoara, Sibiu si Bucuresti, s-a constatat ca noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie nu a fost identificata, deocamdata, pe teritoriul Romaniei. Raportul, o initiativa sociala, a fost derulat integral de catre specialisti MedLife, cu resursele materiale proprii ale companiei.

Noua tulpina de coronavirus face ravagii: record de infectari in Marea Britanie. Ce se intampla in Belgia

Marea Britanie a inregistrat luni un record absolut de noi infectari cu SARS-CoV-2. Autoritatile sanitare au anuntat 41. 000 de cazuri noi in 24 de ore. Expertii spun ca la baza acestui bilantimpresionant sta noua tulpina a virusului si - mai grav - ca acest record ar putea fi doborat in zilele urmatoare.

Record de cazuri noi de COVID-19 Marea Britanie: peste 41.000 de cazuri

Marea Britanie a raportat cel mai mare numar de cazuri de Covid-19 de la debutul pandemiei. Autoritatileau anuntat peste 41. 000 de cazuri noi de coronavirus din cauzaraspandirii noii tulpini in An.

Record de cazuri noi de COVID-19 in Marea Britanie: peste 41.000 de cazuri

Marea Britanie a raportat cel mai mare numar de cazuri de Covid-19 de la debutul pandemiei. Autoritatileau anuntat peste 41. 000 de cazuri noi de coronavirus din cauzaraspandirii noii tulpini in An.

Florin Citu: Romanii care se vor duce in Marea Britanie pentru a lucra sau a studia vor avea nevoie de viza

De la 1 ianuarie 2021, cetatenii europeni, inclusiv romanii, vor avea nevoie de viza pentru a putea lucra si studia in Marea Britanie, in contextul Brexit-ului, a anuntat miercuri premierul Florin Citu, la finalul sedintei de Guvern. Cetatenii care se vor duce in Marea Britanie in scop turistic nu au nevoie de viza.

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in .

Brexit 2021. De maine, romanii care merg in Marea Britanie pentru munca, afaceri sau studii au nevoie de viza

Cetatenii romani care vor intra pe teritoriul Marii Britanii pentru a munci, pentru studii sau pentru dezvoltarea propriei afaceri au nevoie de viza incepand din 1 ianuarie, in timp ce romanii care calatoresc in Marea Britanie in scop turistic sau in vizita nu vor avea nevoie de viza, se mentioneaza intr-un comunicat remis joi de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS).

CLEMENT BEAUNE, MINISTRUL FRANCEZ PENTRU AFACERI EUROPENE: Odata cu Brexitul, Marea Britanie se pedepseste singura

Negocierile lungi si sinuoase legate de Brexit nu au fost rezultatul dorintei Uniunii Europene de a pedepsi Marea Britanie pentru parasirea blocului, a declarat astazi ministrul francez pentru afaceri europene Clement Beaune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2891 seconds )