Libnet.ro
UNICEF

09:31

Marea Britanie a emis mandat european de arestare a celor doi rusi suspectati de otravirea fostului spion Serghei Skripal

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie a emis mandat european de arestare a celor doi rusi suspectati de otravirea fostului spion Serghei Skripal

Procurorii britanici au spus miercuri ca au dovezi suficiente pentru a inculpa doi rusi de conspiratie la uciderea fostului spion rus Serghei Skripal si a fiicei sale, Iulia, in Anglia, in luna martie, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

UPDATE Marea Britanie a emis mandat european de arestare a celor doi rusi suspectati de otravirea fostului spion Serghei Skripal /Rusia spune ca numele barbatilor acuzati nu nseamna nimic pentru noi

Procurorii britanici au spus miercuri ca au dovezi suficiente pentru a inculpa doi rusi de conspiratie la uciderea fostului spion rus Serghei Skripal si a fiicei sale, Iulia, in Anglia, in luna martie, relateaza Reuters. Ministrul rus al Afacerilor Externe a spus ca numele celor doi barbati pe care procurorii britanici ii acuza de tentativa de ucidere a fostului spion rus nu inseamna nimic pentru Moscova.

Mandat european de arestare pe numele a doi rusi pentru conspiratie la asasinarea fostului spion Serghei Skripal

Procurorii britanici au declarat miercuri ca au suficiente dovezi pentru a pune sub acuzare doi cetateni rusi pentru conspiratie la asasinarea fostului spion Serghei Skripal si a fiicei lui, Yulia, in Anglia, in luna martie.

Londra: Doi RUSI pusi sub urmarire in cazul Skripal. Reactia Moscovei: Numele lor nu inseamna NIMIC pentru noi

Procurorii britanici au emis mandat european de arestare pe numele a doi rusi, in cazul otravirii spionului Serghei Skripal si a fiicei sale. Cei doi sunt acuzati de conspiratie la asasinare, anunta BBC.

Marea Britanie: Partidul Laburist adopta definitia internationala a antisemitismului

Partidul Laburist din Marea Britanie a adoptat marti definitia antisemitismului a Aliantei Internationale a Comemorarii Holocaustului IHRA,) scrie Politico.

STUDIU: Rata de sinucidere in randul medicilor a crescut in Marea Britanie din cauza plangerilor

Rata de sinucidere in randul medicilor din Marea Britanie a crescut din cauza plangerilor depuse de pacienti. Medicul britanic Clare Gerada sustine ca plangerile le distrug doctorilor stima de sine, chiar.

Mandat de arestare pe numele a doi rusi

Procurorii britanici au declarat astazi ca au suficiente dovezi pentru a pune sub acuzare doi cetateni rusi pentru conspiratie la asasinarea fostului spion Serghei Skripal si a fiicei lui, Yulia, in Anglia, in luna martie.

A fost pronuntata sentinta n cazul celor doi jurnalisti Reuters din Myanmar

Un judecator din Myanmar a condamnat luni doi jurnalisti ai agentiei Reuters la sapte ani de inchisoare pentru obtinere de documente secrete de stat, informeaza dpa, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )