Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marea Britanie este flexibila in privinta mecanismului propus pentru Irlanda de Nord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie este flexibila in privinta mecanismului propus pentru Irlanda de Nord

Marea Britanie este deschisa la un anumit grad de flexibilitate in privinta mecanismului care ar permite parlamentarilor din Irlanda de Nord sa decida dupa Brexit daca provincia va respecta in continuare reglementarile Uniunii Europene, a declarat ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie este flexibila in privinta mecanismului propus pentru Irlanda de Nord, potrivit ministrului pentru Brexit

Marea Britanie este deschisa la un anumit grad de flexibilitate in privinta mecanismului care ar permite parlamentarilor din Irlanda de Nord sa decida dupa Brexit daca provincia va respecta in continuare reglementarile Uniunii Europene, a declarat ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay, transmite Reuters.

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia au crescut cu aproape 75%

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au inregistrat, in septembrie, un avans de doar 1,3%, dupa ce in perioada similara din 2018 livrarile au scazut cu 20,5%, in urma introducerii procedurilor mai stricte de testare a poluarii WLTP).

Lovitura de proportii pentru Marea Britanie. Brexit goneste producatorii auto. Ce va face Nissan?

Lovitura de proportii pentru Marea Britanie. Productia Nissan s-ar putea muta in alte state, membre ale Uniunii Europene, in cazul in care Brexit-ul se va produce fara un acord comercial. La ora actuala,.

Leo Messi si Cristiano Ronaldo ar putea fi interzisi in Marea Britanie, dupa Brexit: in ce conditii nu pot intra cetatenii non-UE in Regat

Vedeta echipei FC Barcelona Lionel Messi si cea a formatiei Juventus Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit, din cauza faptului ca au condamnari la inchisoare cu.

Lionel Messi si Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit

Vedeta echipei FC Barcelona Lionel Messi si cea a formatiei Juventus Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit, din cauza faptului ca au condamnari la inchisoare cu suspendare, informeaza dailymail. co. uk.

Comisia Europeana: Marea Britanie sa propuna o solutie aplicabila acum pentru frontiera irlandeza, nu aranjamente netestate si revocabile

Comisia Europeana a comunicat luni ca Regatul Unit trebuie sa propuna o solutie aplicabila acum pentru frontiera irlandeza, inaintea summitului Uniunii Europene de saptamana viitoare, nu aranjamente.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )