Libnet.ro
UNICEF

14:15

Marea Britanie: Un grup de tigani a obtinut dreptul de a locui legal pe un teren de fotbal pana cand una dintre femei va naste

B1 B1,
Marea Britanie: Un grup de tigani a obtinut dreptul de a locui legal pe un teren de fotbal pana cand una dintre femei va naste

Un grup de tigani a castigat dreptul de a locui pe un teren de fotbal pentru ca una dintre femei urmeaza sa nasca in curand. Decizia judecatorilor a venit dupa ce invadatorii au sustinut ca ar. continuă pe B1

Verdictul nemilos al celui mai renumit estetician din Marea Britanie: Printul William va cheli de tot pana la 50 de ani. Cum va arata

Cel mai renumit medic estetician din Marea Britanie a facut o simulare pe calculator prin care a vrut sa arate oamenilor cum va arata Printul William la varsta de 50 de ani.

Masinile autonome fac inca un pas mare in Europa. Marea Britanie permite testarea lor pe drumurile publice

In cateva orase din Marea Britanie vor fi testate de la inceput de 2015 masini capabile sa se conduca singure, planul autoritatilor fiind sa incurajeze dezvoltarea acestor vehicule si sa creasca increderea publicului in aceste masini. Autoritatile au creat si un fond de investitii de 10 milioane lire pentru cercetare in domeniu, scrie The Guardian. Suedia este prima tara europeana care a anuntat planuri clare pentru aceste masini, iar Regatul Unit vine acum si ea cu un plan clar.

Marea Britanie reduce la trei luni perioada in care imigrantii din UE pot beneficia de ajutoare sociale

Perioada in care imigranti din Uniunea Europeana UE) in Marea Britanie care nu au sanse reale sa-si gaseasca un loc de munca in aceasta tara pot sa ceara ajutoare sociale urmeaza sa fie redusa cu jumatate, la trei luni, relateaza BBC News online.

Marea Britanie anunta noi inaspriri in domeniul ajutoarelor sociale acordate imigrantilor din UE

Perioada in care imigranti din Uniunea Europeana UE) in Marea Britanie care nu au sanse reale sa-si gaseasca un loc de munca in aceasta tara pot sa ceara ajutoare sociale urmeaza sa fie redusa cu.

Reguli si mai stricte pentru europenii care emigreaza in Marea Britanie

Imigrantii din Uniunea Europeana UE) in Marea Britanie vor avea o peroada de numai trei luni, fata de sase cum era pana acum, pentru a cere ajutoare sociale in situatia in care nu au sanse reale sa-si gaseasca un loc de munca.

Franta, Germania, SUA, Marea Britanie si Italia vor sanctiuni coordonate impotriva Rusiei

Franta, Germania, SUA, Marea Britanie si Italia s-au declarat in favoarea unor sanctiuni coordonate impotriva Rusiei pentru ca aceasta din urma ar fi livrat arme separatistilor din estul Ucrainei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )