Libnet.ro
UNICEF

21:15

Marea Britanie, in haos politic: Boris Johnson confirma ca a cerut suspendarea Parlamentului. Speaker-ul Camerei comunelor vorbeste despre o ofensa la adresa Constitutiei

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie, in haos politic: Boris Johnson confirma ca a cerut suspendarea Parlamentului. Speaker-ul Camerei comunelor vorbeste despre o ofensa la adresa Constitutiei

In urma cu putin timp, prim-ministrul britanic a anuntat ca a cerut Reginei sa suspende lucrarile Parlamentului pentru urmatoarele saptamani, incepand cu cea de-a doua saptamana din septembrie si pana pe 14 octombrie, adica fix la doua saptamani inainte de data anuntata oficial pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Boris Johnson confirma solicitarea cu privire la supendarea Parlamentului si prezinta un calendar de lucru inainte de Brexit

Boris Johnson a confirmat miercuri ca i-a cerut reginei Elisabeta a II-a sa suspende Parlamentul, din a doua saptamana a lunii septembrie, pana la 14 octombrie. Premierul britanic sustine ca parlamentarii vor avea timp sa-si exprime opiniile asupra Brexitului.

Klaus Iohannis a discutat telefonic cu prim-ministrul britanic Boris Johnson. Presedintele a cerut actualizarea si aprofundarea Parteneriatului Strategic si respectarea drepturilor cetatenilor romani dupa Brexit

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut martio convorbire telefonica cu Boris Johnson, premierul Marii Britanii, in cadrul careia au fost discutate aspecte legate de procesul de retragere a.

Boris Johnson inca mai incearca sa obtina avantajul in discutiile de Brexit. Ce a cerut el Statelor Unite, in ciuda ultimatumului dat de acestea (FOTO)

Statele Unite trebuie sa ridice restrictiile impuse asupra afacerilor britanice daca doreste un acord de liber-schimb cu Marea Britanie, a precizat premierul Boris Johnson, sambata, in cadrul summit-ului G7 din B.

Raspunsul Comisiei Europene pentru Boris Johnson, care a declarat ca Marea Britanie nu va mai avea datorii fata de UE daca o va parasi fara un acord

Uniunea Europeana asteapta ca Marea Britanie sa isi onoreze toate obligatiile financiare de pe urma statutului de membru al blocului comunitar chiar daca il va parasi fara un acord, a declarat luni o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene.

Iohannis, discutie la telefon cu premierul britanic Boris Johnson: ce au vorbit despre problema romanilor dupa Brexit

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut marti, la solicitarea partii britanice, o convorbire telefonica cu prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Boris Johnson. in cadrul convorbirii, au fost discutate, in principal, relatiile dintre Romania si Marea Britanie, precum aspecte legate de procesul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Convorbire telefonica Iohannis - Boris Johnson: Prioritatea majora a Romaniei este protejarea drepturilor cetatenilor romani din Regat

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti premierului britanic Boris Johnson ca prioritatea majora a Romaniei in contextul Brexitului este protejarea drepturilor cetatenilor romani din Marea Britanie.

Donald Trump il asigura pe Boris Johnson in privinta comertului de dupa Brexit si il lauda: Este omul potrivit (FOTO, VIDEO)

Statele Unite si Marea Britanie vor avea cel mai mare acord comercial de pana acum, iar Boris Johnson este omul potrivit pentru a trataproblema Brexitului, a precizat, duminica, Donald Trump, citat de.

Reactii in lant fata de planul lui Boris Johnson de a suspenda Parlamentul

Jeremy Corbyn, liderul opozitiei din Marea Britanie, a anuntat miercuri ca i-a trimis o scrisoare re.

Marea Britanie, piesa de sah geopolitica a lui Trump. Care sunt riscurile pentru UE

Regatul Unit, sub conducerea premierului Boris Johnson, a fost aleas de administratia SUA drept cel mai nou camp de batalie pe care si-ar atinge cele doua obiective: de a submina UE si de a-si provoca China, scrie publicatia Financial Times.

Trump sugereaza ca doreste sa incheie un acord comercial cu Marea Britanie, in timpul summit-ului G7

Presedintele Donald Trump a participat la o intalnire bilaterala cu prim ministrul englez Boris Johnson in timpul summit-ului G7, care a avut loc in Franta, scrie CNBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )