Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie a iesit din Uniunea Europeana. Sarbatoare la Londra cu ocazia iesirii din UE. Miting pro-UE la Edinburgh (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Marea Britanie a iesit din Uniunea Europeana. Sarbatoare la Londra cu ocazia iesirii din UE. Miting pro-UE la Edinburgh (FOTO, VIDEO)

Sambata, la ora 1:00 ora Romaniei),s-a produs Brexitul, Marea Britanie iesind din Uniunea Europeana, prima data cand un stat-membru a parasit Uniunea Europeana. in momentul de fata. continuă pe B1

Marea Britanie a iesit oficial din Uniunea Europeana, dupa 47 de ani de la aderare

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a iesit oficial din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie 2020 la ora 23:00 GMT, dupa 47 de ani de la aderare, fiind prima tara care iese din blocul comunitar, scrie Agerpres.

Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana. Cum va afecta Brexitul sutele de mii de romani. Alina Balatchi: Cred ca in viata asta traim degeaba daca nu dam inapoi comunitatii

A inceput numaratoarea inversa pana la momentul cand Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Au fost momente emotionante, aseara, in Parlamentul European, unde a fost ratificat acordul care consfinteste Brexitul. Iesirea Marii Brtianii din Uniune va afecta si sute de mii de romani.

Be EU. Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana

A inceput numaratoarea inversa pana la momentul cand Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana.

Ziua Brexit-ului. Cum vad romanii din Marea Britanie ruperea de Uniunea Europeana

De cum pasesti pe uriasul santier din Wembley, auzi limba romana. Sute de muncitori din tara noastra lucreaza aici. Fiecare isi construieste un viitor si impreuna construiesc - la propriu - viitorul Londrei. Un ansamblu cu mii de apartamente si birouri, ridicat la doi pasi de faimosul stadion.

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a iesit oficial din Uniunea Europeana

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a iesit oficial din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie 2020 la ora 23:00 GMT, dupa 47 de ani de la aderare, fiind prima tara care iese din blocul comunitar.

Cum ne-ar putea afecta iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Sabina Iosub, corespondenta speciala de la Londra

Parlamentul European a ratificat, miercuri seara la Bruxelles, acordul de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeana si din Comunitatea Europeana a Energiei Atomice, informeaza agentiile de presa internationale.

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune.

BREXITUL A DEVENIT REALITATE Marea Britanie a iesit oficial din Uniunea Europeana

Marea Britanie a iesit oficial din UE la 1. 317 zile de la decizia britanicilor de a parasi familia europeana. Uniunea Europeana pierde astfel 15% din economie si capitala financiara a lumii, Londra.

Reactii ale politicienilor si ale unor figuri publice la retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana vineri, la ora 23:00 GMT, punand capat celor 47 de ani de apartenenta a sa la blocul comunitar, prilej pentru numerosi politicieni britanici, europeni sau alte figuri publice sa transmita mesaje, consemnate de agentiile internationale de presa, scrie Agerpres.

Camerele de Comert Europene solicita claritate in contextul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Asociatia Camerelor Europene de Comert si Industrie, EUROCHAMBRES) care reprezinta 20 de milioane de afaceri, regreta profund ca astazi, 31 ianuarie 2020, Marea Britanie paraseste in mod oficial.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )